Așa mamă, așa fiică! Daria dansează și cântă în rând cu Karizma

La aproape 2 anișori, fiica interpretei e numai energie. Aceasta nu stă locului, iar cele mai haioase momente sunt imortalizate de Karizma.

separator


Cu câteva zile în urmă, artista a postat pe Instagram un video în care fiica ei fredonează o piesă, iar recent, Karizma le-a arătat prietenilor virtuali cum se desfășoară repetițiile pentru proiectul Puterea Dansului. Aceasta dansează împreună cu micuța Daria.

„Pregătirile pentru #силатанца sunt în toi! După repetiție am arătat Dariei tema pe acasă. All done!”, a scris interpreta.

Karizma (Olga Fesenco) este interpreta autohtonă care și-a început activitatea în 2004. Pe parcursul anilor, a produs 3 albume, videoclipuri iar in 2012 spectacolul «Colours of my soul». Iar de pe 15 ianuarie 2017, Karizma și YOUBESC Creative Institute au lansat un nou proiect – OLA TABU – o platformă online, deschisă tuturor celor interesați de abordarea, prin intermediul artei, a unor subiecte puțin discutate încă în societatea noastră. Proiectul are drept scop detabuizarea dramelor personale, în special celor ale femeilor.

alte Articole interesante