Așa mamă, așa fiică! Daria dansează și cântă în rând cu Karizma

La aproape 2 anișori, fiica interpretei e numai energie. Aceasta nu stă locului, iar cele mai haioase momente sunt imortalizate de Karizma.

separator

Eu in fiecare dimineata ma trezesc cu micul dejun in pat… nu indraznesc sa il mananc… il las sa mai creasca! 😄 Mai ales pulpisoarele. Dupa care я за себя не отвечаю! #mamafiica #ura #8martie #dada #filmeazabunica #mânzi

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on


Cu câteva zile în urmă, artista a postat pe Instagram un video în care fiica ei fredonează o piesă, iar recent, Karizma le-a arătat prietenilor virtuali cum se desfășoară repetițiile pentru proiectul Puterea Dansului. Aceasta dansează împreună cu micuța Daria.

„Pregătirile pentru #силатанца sunt în toi! După repetiție am arătat Dariei tema pe acasă. All done!”, a scris interpreta.

Karizma (Olga Fesenco) este interpreta autohtonă care și-a început activitatea în 2004. Pe parcursul anilor, a produs 3 albume, videoclipuri iar in 2012 spectacolul «Colours of my soul». Iar de pe 15 ianuarie 2017, Karizma și YOUBESC Creative Institute au lansat un nou proiect – OLA TABU – o platformă online, deschisă tuturor celor interesați de abordarea, prin intermediul artei, a unor subiecte puțin discutate încă în societatea noastră. Proiectul are drept scop detabuizarea dramelor personale, în special celor ale femeilor.

alte Articole interesante