Astrologul Lucia Palii ne dezvăluie ce ne rezervă astrele în luna aprilie

Aprilie, 2017. Încă o lună dificilă. Să tragem adânc aer în piept, fiindcă aprilie s-ar putea să ne dea de furcă cel puțin la fel de mult ca martie, dacă nu chiar mai mult. Rămâne valabilă în continuare alerta de conflicte, revolte, violențe, accidente, cataclisme naturale, turbulențe politice și financiar-economice. Astrologul Lucia Palii a postat pe o rețea de socializare previziunile astrale pentru luna aprilie. Potrivit ei, vom avea un aprilie ”zbuciumat”.

separator

aprilie

Dragi prieteni vreau să vă informez despre perioadele favorabile şi nefavorabile din luna aprilie 2017. Chiar de la început voi enumera zilele negative: 2, 4, 9, 10,11, 15, 18, 22, 23, 25, 30. În datele: 6, 13, 21, 28 (pozitive) sunt posibele hemoragii, deci sunt contraindicate intervenţiile chirurgicale. Efectul se menţine până a doua zi dimineaţa. Zilele neindicate sunt pozitive, mai mult după data de 17 aprilie. Vă reamintesc că avem o combinaţie nefaborabilă dintre Jupiter, Uranus și Pluton pînă atunci.
Criza are efecte economice, psihologice, formează şi situaţii riscante pentru viaţa bolnavilor cronic, pentru lucrătorii cu risc sporit. Ne dă, în zilele critice, risc de pierderi de bani, probleme în comunicare, dragoste, pericol de la mecanisme, foc, traumatizare, risc pentru boli de ficat, cardio-vasculare, cronice, incurabile.
După data de 17 aprilie situația se liniștește considerabil. Să avem răbdare să ajungem pînă la ea cu bine. După această dată ne va deranja mai mult Mercurul retrograd din 10 aprilie pînă pe 3 mai. El ține de erori în comunicare, calcule şi călătorii. Luna mai și iunie promit a fi mult mai liniștite, a menționat Lucia Palii

Așadar, în aprilie 2017 e rost de probleme de comunicare, erori de judecată, decizii pripite, socoteli greșite, lipsă de concentrare, coordonare defectuoasă a mișcărilor și lipsă de îndemânare, risc mărit de accidente la drum sau de incidente rezultate din proasta mânuire a obiectelor, a instrumentelor ori a aparaturii, neplăceri legate de acte și documente, neînțelegeri și certuri.

alte Articole interesante