Cupa de Fotbal Hospice Angelus 2017: mai mulți bărbați au participat la eveniment pentru a-i ajuta pe cei care suferă de boli incurabile

Fundaţia Filantropică Medico-Socială Angelus Moldova a organizat cea de-a VII-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal HOSPICE- un turneu de mini fotbal care a avut loc în data de 30 septembrie.

separator

Amatorii de fotbal au fost invitati să formeze una sau mai multe echipe și să participe la acest eveniment susţinând astfel cauza HOSPICE. Echipele au fost formate din maxim 10 jucători. Companiile participante la competiţie au făcut donaţii de 2000MDL/echipă.Fondurile acumulate în urma turneului vor fi direcționate către asigurarea serviciilor profesionale de îngrijire medicală, asistență socială și psiho-emoțională pentru copiii și adulții care suferă de boli incurabile.

FFMS Angelus Moldova aduce sincere felicitări echipelor cîștigătoare: Moldova Agroindbank care a ocupat locul I, Victoriabank s-a clasat pe locul II, Endava – locul III și Ambasada României a ocupat locul IV.


Mulțumim mult tuturor partenerilor evenimentului pentru suportul acordat în organizarea acestui eveniment: Moldova Agroindbank, Trigor AVD, Endava și companiei Philip Morris. Desigur suntem foarte recunoscatori celor 14 echipe jucatoare.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de servicii de îngrijiri paliative gratuite oferite copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat, cu un pronostic limitat de viaţă. În 2016, mai mult de 2300 de persoane au găsit susținere și alinare alături de HOSPICE Angelus.

alte Articole interesante