Din primăvară, zbori la Roma cu Fly One, mai ieftin ca niciodată!

Dacă vrei să respiri istorie și să vezi cele frumoase și inedite obiective romane din antichitate, dar și din epoca modernă, sau, elementar, să mergi în ospeție la rude, Fly One te ajută cu mare drag. Astfel, începând cu 26 martie 2017, compania aeriană Fly One anunță inaugurarea cursei noi spre Roma, preţul biletelor începând cu 55 de euro într-o direcţie.

separator

Zboară la Milano, cu Fly One, cu doar 55 euro!

Zborurile rutei Chișinău-Roma vor fi operate de cinci ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică. În așa mod veți putea ajunge rapid, ieftin, comod și sigur la Roma pentru a vedea locurile memorabile unde s-a scris sau încă se mai face istoria: Colosseumul renumit pentru luptele de gladiatori, Columna lui Traian, pentru că de acolo ne tragem, sau Vaticanul – un stat foarte mic dar, totodată, foarte mare.

roma_flyone_1

Destinația va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. Biletele avia Chișinău-Roma pot fi procurate pe site-ul companiei, http://www.flyone.aero, sau la oficiile proprii de vânzări Fly One, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare.

roma_flyone_2

Partenerii noștri
alte Articole interesante