Frații lor nu vor să fie persoane publice!

Unii dintre ei seamănă leit. Alții mai puțin. Se găsesc și frați de vedete care își ascund numele doar ca să nu fie deconspirați. Ei nu acceptă să apară la televizor și se bucură că au un stil de viață mai liniștit.

separator

Asta se referă și la Ion Țopa, fratele mai mare a lui Gheorghe Țopa. El a fost doar la un singur concert al mezinului și mai mult nu-i trebuie. Este pensionar, are grijă de gospodărie și nu are timp pentru emisiuni muzicale la televizor.

fratele-vasile topa-fratele-ion

Frații lui Mihai Ciobanu n-o duc nici ei bine cu muzica, dar sunt afaceriști. Au o moară și o oloiniță în satul de baștină, Bujor, Hâncești.

UNKNOWN_PARAMETER_VALUE (1) UNKNOWN_PARAMETER_VALUE (2) UNKNOWN_PARAMETER_VALUE

Sora Vitaliei Pavlicenco, Silvia, este educătoare la grădiniță. Deși, mult mai timidă decât Vitalia, are un atu, este preferata copiilor, inclusiv a fiicei și a nepoțicăi dnei Pavlicenco.

silvia-sora-pavlicenko

Maria Căpraru și-ar fi dorit și ea să cânte ca sora Ioana, dar prea repede s-a măritat. În schimb ea a fost cea care a alungat-o pe sora mai mică la Chișinău să se facă vedetă.

DSC_0092

Ion Paladi are o concurență sănătoasă acasă, pe Costică și Petrică. Ambii cântă pe la nunți, și vor ieși pe o scenă profesionistă în timpul cel mai apropiat. Fratele mai mare, Ion, are pregătită o piesă pe care o vor interpreta în trei.

1044607_353622714765797_165082251_n 1237600_10201329108982781_1672236377_n 1240396_385442294917172_1858928782_n

Sora ex-premierului, Dumitru Braghiș, Elena, este economist de profesie și muncește la primăria din Grătiești. L-a ajutat foarte mult pe fratele său atunci când acesta și-a înaintat candidatura la funcția de primar al capitalei. Și a suferit când Dumitru a fost nevoit să se lase de politică.

braghis-si-sora-Elena sora-elena-cu-braghis

Showman-ul și actorul Andrei Porubin nu poate trăi fără jumătatea sa, fratele geamăn Victor. Între cei doi există o diferență de 15 minute. La naștere, mama nici n-a bănuit că va naște doi băieți, șocând medicii de la maternitate.

Capture

Fratele lui Andrei este profesor de muzică în Holercani, dar ar fi putut să devină un actor de comedie, dacă și-ar fi certificat talentul. În copilărie Victor nu visa să devină om de creație, profesia de șofer i se părea mai tentantă.

Copia Adrianei Ochișanu este sora sa mai mică, Renata, care este make-up artist de profesie. Adriana nu recurge foarte des la serviciile surorii, pentru că a învățat, în timp, să se machieze singură.

ochis

46042_101518826576717_2528623_n 75908_568945016500760_1021487934_n

Fratele mai mare al Victoriei Lungu, Valentin, este șofer, în schimb sora, Galina, cântă și prezintă pe la nunți. Dis-de-dimineață e prima la prășit, deși, paralel este și business woman. Și-a deschis un cabinet de frumusețe, în care prima clientă a fost chiar sora mai mică, Victoria.

22 victoria

Karizma o are pe Oxana, sora mai mare, care are o clinică stomatologică în București. Între cele două există o diferență mare de vârstă, posibil din acest considerent nepoata Karizmei, Iana, își consideră mătușa, soră.

426849_362274757139498_362448337_n kkky
(Karizma cu nepoata)                                                        (Karizma cu sora sa)

O asemănare izbitoare există și între surorile Rotaru. Aurica Rotaru este și ea interpretă de muzică pop, reușind să obțină în Ucraina titlul de artist emerit. Până și vocile lor sună asemănător.

259571_s1
 B0133CCDD522AA8281DCF6DBCD2E4F images

http://www.youtube.com/watch?v=7saepd_7rW0

Sursa poze: „Asfalt de Moldova”_Revenirea Acasă

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Denis Latîşev a slăbit 7 kilograme
Articolul anterior
Interviu cu Dan Negru
Articolul următor