Finala MasterChef a fost spectaculoasă! Află dacă a reușit moldoveanca Ana Demian să-i surprindă pe jurați

Finala MasterChef a fost una spectaculoasă! Printre cei patru concureți care au luptat pentru premiul de 50.000 de euro și titlul de MasterChef a ajuns și moldoveanca Ana Demian. Flavius, Alexandra, Ana și Robert au fost nevoiți să facă față emoțiilor și probelor tensionate! A fost o bărălie ”la cuțite”, dar talentul a făcut diferența. Robert Petrescu a fost desemnat cșstigătorul MasterChef.

separator

batar

Cei patru concurenți au avut parte de susținerea tuturor concurenților care au fost în acest sezon alături de ei în bucătăria MasterChef. Ei au avut de pregătit un meniu complet: antreu, fel principal și desert, toate la nivel de MasterChef, cu o atenție deosebită la detalii și un gust excepțional.

După fiecare probă, au primit note de la jurați, iar în runda finală au ajuns numai doi dintre ei. Prima care a părăsit emisiunea a fost Alexandra, iar după prezentarea felului principal, Flavius a fost și el eliminat.

ana

Moldoveanca nostră, Ana Demian și Robert Petrescu sunt concurenții care au ajuns în runda finală! Stresul a atins cote maxime atunci când au început să pregăteasca desertul, deoarece miza pentru care au luptat a fost una foarte mare:  premiul de 50.000 de euro și titlul de MasterChef.

ana2

Robert a fost cel care i-a surprins pe jurați, a obținut cele mai multe puncte și a primit marele premiu de 50 000 de euro și titlul de MasterChef Romania 2017.

Sursa: masterchef.protv.ro

alte Articole interesante