Irina Rimes a lansat ”Ce s-a întâmplat cu noi”

Interpreta a lansat videoclipul la piesa ”Ce s-a întâmplat cu noi”, care este o baladă sinceră de iubire, emoțiile artistei fiind ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesa spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celalalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce și-o purtau unul celuilalt.

separator

17190583_1363273277063142_4042278619475554871_n

Muzica și versurile sunt semnate de Irina, la producția piesei lucrând Alex Cotoi și Dj Sava.

”Ce s-a întâmplat cu noi” este din aceeași poveste cu piesa ”Visele”, fiind compusă în prima sesiune după trilogia #IubiriSecrete. Inițial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci când am terminat, mi-am dat seama că trebuie să rămână a mea, că este mult prea personală”, a declarat Irina.

După hitul care a făcut-o cunoscută, “Visele”, Irina Rimeș continuă să-și demonstreze talentul și ambiția. Artista a fost revelația anului 2016, single-ul ”Visele” fiind urmat de trilogia ”Iubiri Secrete”, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastră mută”, “Da ce tu” și “Haina ta”. Acestea au strâns milioane de vizualizări pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregătește lansarea unui album, scrie infomusic.ro.

alte Articole interesante