Angajații de la Jurnal TV sunt concediați

De la începutul săptămânii viitoare, postul Jurnal TV va avea o nouă grilă de emisie. Anunțul a fost făcut de conducerea televiziunii.

separator

„Începând cu ziua de luni, 16 ianuarie 2017, ora 00:00, postul Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă, fiind păstrate doar câteva produse originale. Declarăm ferm că pe parcursul acestor şapte ani am făcut tot ce ne stă în puteri a promova adevărul… O singură televiziune care activează pe cont propriu şi din mijloace private, fără niciun ajutor din interior sau exterior, nu este în stare să concureze cu cineva care ignoră orice reguli civilizate de joc”., a declarat Conducerea Jurnal Trust Media pe jurnal.md.

Unii dintre angajații televiziunii au scris deja câte un comentariu la acest subiect:

Maria Marian: „Nu pot dormi… Mi-e prea greu emoțional…Mi-am revăzut ultimii 7 ani de viață! MI-NU-NA-ȚI!!! Alături de #JurnalTV! Oameni de valoare, profesionişti, colegi dragi şi prieteni scumpi! Invitați de valoare, 7 ani de emisii zilnice în #direct, 7 ani în care #Sănătatea a stat în capul mesei la ora amiezii! Am salvat vieți, am schimbat destine, am oferit speranță şi am făcut o națiune mai #sanatoasa! Am parte de cea mai tare #echipa! Mâine, bucurati-vă încă de #JurnalTV! Ultimele ediții din toate emisiunile pe care vi le pregătim cu atâta drag!”
Dumitru Marian: „e adevarat. sunt bine. nu caut.”
Sergiu Scobioală: „sfârșitul unui vis frumos …”
Daniela Jenunchi: „fin…”
Sofia Obadă: „Când emoțiile și lecțiile prețioase din cei 6 ani de activitate pun stăpânire pe suflet, e complicat să mai spui ceva… Între a sista definitiv emisia şi a găsi soluţii, Jurnal TV a ales să rămână alături de spectatorii săi, chiar dacă va fi nevoit să-şi reducă drastic emisiunile originale. Nu am cedat în faţa greutăţilor. Nu. Pur şi simplu, cei cu topoarele pe umăr vor câştiga întotdeauna meciurile de fotbal. Şi asta fără a ţine seama de arbitrii care ne sancţionează pentru offside”.
Valentina Mocate: „Noi de-aicea nu plecăm! Nu plecăm acasă!”

Și colegii de breaslă de la alte televiziuni s-au mobilizat:

Stela Popa: „M-a întristat profund anunțul Jurnal TV. Cert este că acolo, de-a lungul celor șapte ani, am avut mare noroc de oameni buni. Nivelul meu de profesio­na­lism li se datorează în mare măsură, pentru că asta e o meserie în care nu poţi să fii bun de unul singur, ci doar în echipă. Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și mă gândesc cu drag la voi.”
Angela Gonța: „Colegi de la Jurnal TV, incercati sa fiti puternici si sa mergeti inainte. Si PRO TV, pe timpul comunistilor, a fost obligat sa-si mute studioul intr-o noapte iar din cauza antenelor frunzele se ingalbeneau mai repede…”

alte Articole interesante