Le recunoști? Așa arătau vedetele autohtone când erau mici

De Ziua copiilor, am răscolit prin arhiva vedetelor de-acasă și am selectat poze de pe vremea când erau mici și nimeni nu le cunoștea. Unele dintre ele ne-au ușurat munca, plasând fotografii din copilărie pe site-urile de socializare.

Lenuța Gheorghița: ”MI-E DOR DE ANII CE-AU PLECAT
DE CASA-N CARE AM CRESCUT
DE MAMA,TATA,DE BUNICI
MI-E DOR DE LUCRURILE MICI ❤”

Tatiana Hghea: „Copilaria mea❤️
Cea mai frumoasa, multumesc familiei mele pentru mediul care a fost unul favorabil si capabil sa trezeasca in mine emotii!
Fericirea, zimberul, ambitia si recunostinta din cea mai frageda copilarie mi se trag🙏🙏🙏
PS-de remarcat slapii din guma inalti😂😂
erau un must-have a anilor 1999😌😌😘”

Costi Burlacu: ”Copilărie…
Aud al mamei dulce glas,
Copilărie…
Pe pragul casei ai rămas…”

Lilu: ”Mie dor de aceasta fetița. Acest copil plânge de frica obiectivului foto. Nu știa ca va ajunge sa lucreze zi de zi cu el. Acest copil a avut o copilărie tare fericita. Cu părinți acasă, cu 2 frați pe o lejancă, fără griji, fără prea multe dorințe. Acest copil alerga într-un suflet la mămuca Ileana, care după ce mulgea vaca trebuia sa ii strecoare direct in cana – lapte cald și spumos. Acest copil nu a avut jucării, a avut prieteni și o imaginație bogata. Acest copil nu a știut ce inseamna viruși si microbi – a alergat Desculță și cu genunchii “juchiți” pana a mers la discoteca. Nu a mers la dansuri, bazin, pictura – dansa pe sosea cu toții, bazinul – era primul iaz, și pictura – cu bucăți de var pe asflat … Acest copil, oleaca mai măricel avea și responsabilități nu doar drepturi, după ce spăla borcanele cu chișleag, dupa ce culegea toți gândaci de Colorado de pe cartofi era liberă sa umble chiraleisa toată mahalaua. Iar cea mai gustoasa amintire e colțul de pâine moale, calda cu “Povidla de perje”

Sunt recunoscătoare părinților mei pentru aceasta copilărie fericita – e cel mai frumos cadou primit in viața. La mulți ani tuturor copiilor, noua, celor mai mari copii. Care sunt amintirile care va teleporteaza in copilărie?”

Alina Chicu: “De 1 iunie toți suntem copii… Imi amintesc această rochiță de crepdeșin cu niște figuri abstracte multicolore. E cea mai frumoasă rochie pe care am avut-o vre-o dată…”

Natalia GorgosȘ:„Copilaria este ca o oglinda care reflecteaza in viata de mai tarziu primele imagini.”

Cristina Scarlat

Natalia Barbu

Stela Popa

Aliona Moon

Olia Tira

Olivia Furtună

Doina Sulac

doina sulac

Adrian Ursu

Irina Negară

Ionel Istrati

Natalia Gordienko

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante