Lilu se implică în strângerea de fonduri pentru pompierul erou, decedat în incendiul de pe strada Uzinelor! Iată cum poţi ajuta familia tânărului

Prezentatoarea Tv a demonostrat nu o dată că este cu sufletul aproape de oamenii aflaţi în suferinţă. De această dată, Lilu s-a implicat în campania de strângere de fonduri pentru a ajuta familia pompierului care a murit la datorie, astăzi, pe 11 noiembrie, în timp ce încerca să salveze alte vieţi, în urma incendiului izbucnit pe strada Uzinelor din Capitală.

separator

Ion Noigailîc avea 28 de ani şi era tată a două fetiţe gemene, în vârstă de trei ani. Potrivit site-ului guvern24.md, tânărul luase un credit de la bancă în valoare de 280 de mii de lei, pentru a asigura un loc de trai familiei sale. 3816671

,,Eu împreună cu partenera mea de la Pupi, Angela Gorincioi am decis sâmbătă şi duminică să organizăm vânzări caritabile pentru cazul pompierului. Doritoarele îşi pot cumpăra orice la -15%, 30% şi banii vor fi donați în conturile guvern24.md. Aş fi vrut sa afle cât mai multă lume. Şi poate chiar mai găsesc care să preia inițiativa. Mai multă info pe evenimentul de pe Facebook ,,PUPI: reduceri pentru voi, ajutor pentru EROU”, a scris Lilu pe contul personal de Facebook.

14947455_1063740267056653_8332185321070819167_nTotodată pe pagina evenimentului este menţionat:

,,Durerea prin care trece familia pompierului căzut la datorie nu poate fi alinată doar prin condoleanţe. Echipa Pupi, cu sprijinul vostru, vrea să ajute soţia eroului, care a rămas cu 2 fetiţe şi cu un credit de 280.000 lei. Vino sâmbăta şi duminica aceasta şi beneficiază de reduceri de -15% la toate produsele, inclusiv, cele din noua colecţie. Banii adunaţi în urma vânzărilor vor fi donaţi familiei Noigailîc.”

Mai multe informaţii, despre cum poţi achiziţiona piesele vestimentare Pupi şi ajuta familia pompierului erou,  găseşti aici.

alte Articole interesante