Mariana Șura s-a recăsătorit! Cine este bărbatul alături de care se simte împlinită artista

Acum patru ani, interpreta și-a surprins publicul postând o fotografie cu ea în rochie de mireasă, nici măcar colegii de breaslă nu știau că aceasta se pregătea de măritiș. Surse din anturajul interpretei au dezvăluit atunci că mirele ar fi un domn mult mai în vârstă decât artista, care venea de peste Prut, din România.

separator
711501_637991199578291_1232211095_n

Mai multe detalii nu s-au aflat! Și nici artista nu a dezvăluit identitatea fostului ei soț, cu care are și o fetiță, pe nume Evelina, care în curând va împlini 4 anișori. Și asta pentru că artista își ține viața privată departe de ochii presei.

Recent, însă, s-a aflat că Mariana Șura și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, mult mai tânăr decât fostul ei soț. Secretul a ieșit la iveală după ce aceasta s-a afișat la brațul celui care o face fericită. Cei doi au fost văzuți recent împreună la o cumetrie din showbizul autohton și au trezit spiritele curioșilor (vezi video).

Interpreta ne-a dezvăluit că s-a căsătorit cu actualul ei bărbat în urmă cu un an. Pentru că preferă să nu-și expună public detaliile din viață privată, totul s-a petrecut în secret, și de această dată.

Artista ne-a promis că va veni cu o declarație oficială referitoare la acest subiect.

alte Articole interesante