Poți merge la mare cu doar 189 de lei!

Dacă nu ai o vacanță de durată, în care să te poți bucura pentru mai mult timp de soare, mare și plajă, poți face o escapadă de câteva zile cu trenul. Prețul unei călătorii până la Odesa este de doar 189 de lei.

separator

2057c566d857caabd98a5caaf0c841c9

Pentru că în această perioadă fluxul de pasageri este mare, trenul circulă şi vinerea, nu doar sâmbătă şi duminică.

Cei care nu îşi pot face o vacanţă mai lungă s-au grăbit să beneficieze de ofertă şi au mers în weekend la mare cu trenul.

„Noi ne-am pornit vineri, după amiază şi am venit azi. Posibilitatea a fost superbă, pentru că am avut numai aceste zile când puteam să mergem şi de aceea am fost foarte bucuroşi c u trenul”
„Este foarte plăcut, este o posibilitate de a te duce din oraş în alt oraş, o mică călătorie”
„A lipsit mult această cursă, pentru că pe litoral sunt foarte mulţi oameni. Sunt foarte mulţi care vor să respire aer de mare.”

Potrivit reprezentanţilor Căii Ferate din Moldova, în cel mai apropiat timp, pe această cursă va circula un tren modernizat care va ajunge mai repede la destinaţie, în trei ore şi jumătate.

„Este un tren modernizat, european, care la moment circulă pe ruta Chişinău-Socola este şi Wifi, are toate condiţiile. Sperăm cu introducerea acestui tren, preţurile o să ajungă la 120”

Trenul de pe cursa Chișinău – Odesa pornește la ora 8 şi 11 minute și ajunge la destinație la ora 12 şi 25 de minute.

alte Articole interesante