Poze noi de la Top Pistrui 2017

Au numărat pistrui și au decis cine în 2017 este cea mai carismatică pistruiată care merită troferul Top Pistrui 2017! Julia Bishir este câștigătoarea care a cucerit atât publicul din online, cât și pe cel invitat la eveniment.

separator

Pistrui-380 (Copy)

Opt pistruiate selectate de organizatori în urma unui casting online au concurat în această săptămână în cadrul evenimentului organizat la un restaurant din Capitală. Tinerele au avut 2 defilări în rochiile brandurilor autohtone „Berrezzo” și „MOVE”.

Pistrui-142 (Copy)Pistrui-146 (Copy)Pistrui-153 (Copy)
Pistrui-156 (Copy)Pistrui-157 (Copy)Pistrui-160 (Copy)
Pistrui-165 (Copy)Pistrui-225 (Copy)Pistrui-234 (Copy)
Pistrui-239 (Copy)Pistrui-242 (Copy)Pistrui-247 (Copy)
Pistrui-183 (Copy)Pistrui-255 (Copy)Pistrui-256 (Copy)

”Sunt încântată, emoționată și fericită că am obținut titlul Top Pistrui 2017. Deși mi-am dorit mult acest titlu, pentru că îmi port pistruii cu mândrie, a fost o surpriză pentru mine atunci când mi-am auzit numele ca fiind câștigătoarea. Top Pistrui 2017 este un proiect deosebit și organizat excelent de Victoria Ungureanu. Mi-a făcut o mare plăcere să fac parte din el și am cunoscut alte 7 pistruiate carismatice”, spune câștigătoarea titlului Top Pistrui 2017, Julia Bishir.
Pistrui-343 (Copy)

Câștigătoarea a obținut o apariție într-o revistă, o plimbare cu avionul oferită de ”Moldova la înălțime” și multe alte premii din partea partenerilor evenimentului. Toate pistruatele au fost premiate și au rămas mulțimite de proiect și nivelul la care a fost organizat.


„Dacă după acest eveniment promovat activ de presă și participante va face ca pistruii să devină un trend, iar persoanele pistruiate să nu se mai complexeze, atunci ca organizatori ne-am atins scopul. Top Pistrui este un alt proiect de suflet, mai ales pentru că pornește de la propria mea poveste… de pistruiată complexată”, spune organizatoarea și autoarea proiectului, Victoria Ungureanu.
Pistrui-427 (Copy)

Invitații au putut să-și picteze pistruii la cabina de machiaj improvizată, iar cei mai norocoși au câștigat premii din partea partenerilor la tombolă.

Printre invitați s-au numărat jurnaliști, bloggeri, interpreți și oameni de afaceri. Organizatorul proiectului este Everyday Journalism&Events, o companie media și PR care a organizat de asemenea în premieră pentru Moldova proiectele „Voice of Journalism”, „Everyday MasterChef”, „Drive of Journalism”, ”Media Golf Tournament” și alte proiecte online.
Pistrui-11 (Copy)

Pistrui-13 (Copy)

Pistrui-96 (Copy)

Pistrui-113 (Copy)

Pistrui-122 (Copy)

Pistrui-125 (Copy)

Pistrui-130 (Copy)

Pistrui-179 (Copy)

Pistrui-266 (Copy)

Pistrui-270 (Copy)

Pistrui-359 (Copy)

Pistrui-360 (Copy)

Pistrui-371 (Copy)

Pistrui-376 (Copy)

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori

Din 17 aprilie, Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori. După ce, în luna aprilie 2021, a fost dat startul celei de a doua etape de restaurare a fortăreței medievale, în ultimii doi ani, Cetatea a fost periodic închisă pentru lucrările care s-au efectuat în interior și exterior, scrie agrotv.md.

Potrivit responsabililor, au fost curățate zidurile cetății pe exterior și interior, s-a făcut hidroizolarea pasajului superior, au fost restaurate trei bolți și s-a conservat ceea a fost scos la evidență în ultimul sezon arheologic – gura de lup de la intrarea Cetății Soroca. A fost instalat și un ascensor într-unul din turnurile cetății pentru persoanele cu dizabilități.

A doua etapă a proiectului de restaurare a costat un milion și 600 de mii de euro. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană. Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2015.

Dansatorii din Moldova, locul I la Campionatele Europene de Dans Sportiv

În perioada 13-14 aprilie, Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat doua Campionate Europene la Dans Sportiv. Este vorba despre Campionatul European Adult Standard la care au participat 56 de perechi de sportivi din 29 țări și Campionatul European de până la 21 ani la care au participat 26 de perechi de sportivi din 18 țări, scrie goodnews.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, la ambele campionate, dansatorii din R. Moldova au câștigat locul I.

De asemenea, în această perioadă, Federația a organizat opt competiții de rating mondial  WDSF Open. Este vorba despre:

  • WDSF Open Under 21 Standard la care au participat 18 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I și III;
  • WDSF Open Under 21 Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul III și IV;
  • WDSF Open Youth Standard la care au participat 36 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul IV și V;
  • WDSF Open Youth Latin la care au participat 45 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior II Standard la care au participat 32 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul II, III și IV;
  • WDSF Open Junior II Latin  la care au participat 33 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior I Standard  la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, III și V;
  • WDSFOpen Junior I Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, II și V.

Încă un proiect frumos la Măgdăcești! În sat au fost instalate bănci de relaxare pentru oameni

Locuri de relaxare pentru locuitorii din Măgdăcești, raionul Criuleni! 30 de bănci noi au fost instalate de-a lungul principalelor alei din sat, anunță primarul localității Liuba Cojocaru.

”Această inițiativă este dedicată în special persoanelor în etate, persoanelor cu mobilitate redusă, dar și pentru toți locuitorii care simt necesitatea să se odihnească în drumul lor către casă, serviciu, biserică și alte instituții.

Pentru a menține curățenia și ordinea, ne pregătim să instalăm alături și urne de gunoi.

Stimați locuitori, vă invităm să vă bucurați de noile amenajări, de asemenea, să lucrăm împreună pentru a menține spațiul curat și primitor pentru toată lumea.”, mai spune primarul de Măgdăcești.

Măgdăcești este unul dintre cele mai moderne sate din țară.

Este un sat cu tradiții, oamenii frumoși, infrastructură dezvoltată și cu un viitor care inspiră încredere. Este una din puținele localități din Republica Moldova care a reușit să se ridice din ruinele anilor 90 și să se dezvolte uimitor.

Vă invităm să urmăriți un VIDEO inedit despre satul Măgdăcești de ieri și de astăzi. Astfel ar trebui să arate toate satele din țară!

Zeci de persoane au alergat prin ploaie pentru a susține femeile care suferă de cancer mamar!
Articolul anterior
Tatiana Spînu își lansează cu fast romanul ”Parfumul scrisorii tale”
Articolul următor