Reducerile gustoase se consumă rapid la Shopping MallDova!

Vara aceasta la Shopping MallDova prețurile se topesc! Din 20 iulie și până pe 25 august ai prețuri imbatabile în  toate magazinelele mall-ului de până la -70%. Vino acum la o ședință colorată de shopping și cumpără-ți hainele, încălțămintea sau accesoriile preferate, pentru că Shopping MallDova te va răsfăța cu premii!

separator

Şi când ți-ai făcut plinul de cumpărături, ești gata să mergi într-o vacanță de 5 stele! Participă cu bonul tău de minim 250 de lei la tombola reducerilor de vară și poți câștiga:

– 5 călătorii spre cele mai populare destinații – Verona, Istanbul, Bologna, Roma sau  Frankfurt;

– 5 genți stilate Samsonite;

– 5 grătare pentru frigărui delicios.

Extragerea va avea loc pe 25  august la Shopping MallDova. Până atunci savurează cele mai bune prețuri la colecțiile de vară!

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

alte Articole interesante