Senzațional! Un cuplu de gimnaști moldoveni a impresionat cu un dans pe role la ,,Românii au Talent”

Olena si Radu Mititelu sunt doi artiști de circ din Chișinău. Tinerii au prezentat un moment spectaculos pe scena de la ,,Românii au Talent”, în cea de-a cincea ediție difuzată aseară la Pro TV.

separator
Collage

Gimnaștii au cucerit publicul, dar și juriul, după ce au executat un dans excepțional, cu exerciții complicate de acrobație pe role, în special de echilibristică. Cei doi au impresionat prin complexitatea mișcărilor, bazate pe o dexteritate și flexibilitate ieșită din comun.

Olena și Radu formează un cuplu și în viața reală.

„Iată cum din mititelu puteți să faceți și un moment măricelu. Sunteți și cascadori și artiști și așa mai departe”, a exclamat Florin Călinescu la finalul spectacolului.

Și Andi Moisescu s-a arătat încântat de felul cum au evoluat cei doi gimnaști pe scenă:

„Eu sunt subiectiv la acest moment pentru că am făcut șapte ani patinaj la viteză și am fost întotdeauna fascinat de patinatorii de artistic. Recunosc sincer, mai mult de ele. Lăsând la o parte faptul că ați fost minunați, doamnă, vă garantez că domnul vă iubește cu adevărat”, a spus juratul.

Cei doi au strălucit pe scenă, iar juriul le-a acordat patru de ,,DA” și i-a trimis mai departe, în etapa următoare a concursului.

Sursa: www.diez.md

alte Articole interesante