StarNet împarte cadouri Full HD!

Cei care trec pragul

separator
StarNet în decembrie și ianuarie, vor fi întâmpinați cu oficii decorate de sărbătoare, consultanți pregătiți la școala lui Moș Crăciun și saci plini cu daruri. La StarNet sărbătorile de iarnă sunt în acest an în format Full HD și aduc o adevărată magie sub brad.

La începutul lunii decembrie, StarNet a lansat 2 abonamente speciale de Crăciun, care oferă posibilitatea de a achita în rate foarte avantajoase un televizor cu diagonala 32 cm sau o tabletă performantă. Noile abonamente se contractează într-un volum mare, în prima săptămână având deja o medie de peste 150 abonați pe zi.

Pentru o plată lunară de 399 lei la abonamentul StarBox de la Moșu, clienții primesc cele mai bune servicii de Internet cu viteza de 100 Mbps, 100 minute naționale incluse, echipament gratuit TV și Wi-Fi, 143 de canale TV + 22 canale HD care vor putea fi privite la un televizor nou marca Samsung, inclus în pachetul promoțional. De asemenea, StarNet oferă o tabletă Samsung fiecărui client care alege abonamentul StarBox de Sărbătoare. Acesta include Internet de 100 Mbps și un echipament Wi-Fi gratuit.

Oferta promoțională se extinde și asupra celorlalte abonamente StarBox din portofoliul StarNet, care aduc clienților în dar 3 luni de servicii gratuite. Clienții existenți ai companiei pot alege și ei unul din abomanentele cu cadouri, fiind necesară resemnarea contractului de servicii.

StarNet își propune să adauge în cel mai scurt timp noi device-uri în oferta promoțională pentru ca fiecare să se poată bucura de cadouri utile și așteptate în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

alte Articole interesante