Video! O tânără din Moldova, moment spectaculos de acrobație în semifinala de la ,,Românii au Talent”!

În cea de-a treia semifinală ,,Românii au Talent”, care a fost prezentată live ieri seară la postul de televiuziune ProTV București, publicul a putut să o admire, încă o dată, pe Diana Boiachin, moldoveanca în vârstă de 31 de ani, care a uimit și la ediția precedentă cu un număr spectaculos de acrobație la cerc.

separator
uuu

Dansul și mișcarea sunt esențiale pentru Diana, care i-a ținut cu sufletul la gură pe jurați, chiar dacă publicul nu i-a acordat tinerei șansa de a ajunge în finală.

Tânăra a uimit juriul cu o flexibilitate, elasticitate, acuratețe și profesionalism ieșite din comun. Diana face niște acrobații spectaculoase la înălțime, deși acum un an a devenit pentru prima oară mămică. Juriul a rămas surprins. Florin Călinescu a declarat la final:

,,În altă ordine de idei, bărbatul tău cred că este cel mai fericit om. Minunat! Data trecută am văzut soarele și luna, iar acum am văzut și vârcolacul. Atâta simbolistică rar întâlnești”.

Și Mihaela Rădulescu a apreciat talentul moldovencei:

„Ce am văzut eu a fost o minunăție de desfășurare, de grație, de forță, de sensibilitate. Ai o precizie atât de mare în tot ceea ce faci. Pare că e așa de ușor”, a adăugat ea.

Vezi cum a impresionat moldoveanca publicul de această dată:

alte Articole interesante