Alsu își schimbă profesia!

Vedetele nu s-au temut niciodată să îmbine câteva profesii în același timp. Așa s-a întâmplat și în cazul interpretei Alsu, care a decis să încerce și altceva decât muzica.

separator
c6d380b6470211e39c9b0e29b2d17a82_7

Interpreta a devenit prezentatoarea emisiunii «Субботний вечер» la un post de televiziune din Rusia. Ea va fi coprezentator împreună cu Nicolai Bascov și Lolita.

Această noutate a fost făcută chiar de ea când a publicat pe o rețea de socializare o poză cu doi compozitori afirmând: ”De azi sunt prezentatoare! Voi lua câteva interviuri de excepție, cu oameni minunați”.

Simbolul secret din VIDEO-ul în care prințesa Kate anunță că are cancer. Trucul a fost folosit chiar de regina Elisabeta a II-a

Clipul în care prințesa Kate anunță că face chimioterapie a fost în detaliu analizat de exeperți. În imagini sunt mai multe simboluri secrete care transmit un mesaj puternic, scrie stirileprotv.ro.  

Prințesa de Wales s-a adresat cu curaj națiunii, săptămâna trecută, printr-un clip filmat în curtea castelului Windsor. Relaxată și îmbrăcată lejer, Kate a anunțat că suferă de o boală cruntă. Cadrul în care au fost filmate imaginile este însă unul relaxat – prințesa stă pe bancă, în aer liber, iar în spatele ei are un peisaj primăvăratic.

În fundal se pot zări și o mulțime de narcise aurii, și nu întâmplător. Nu numai că narcisa este floarea națională a Țării Galilor, dar este, de asemenea, o floare asociată de mult timp cu pacienții și supraviețuitorii cancerului.

În finalul discursului Kate a spus că se gândește și că este alături de „toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer”, subliniind că nu sunt singuri în această luptă cu boala.

Ca simbolism, narcisa este o floare a speranței, fiind una dintre primele flori ale primăverii și semnalează faptul că zilele de iarnă au trecut.

„Narcisele din spatele lui Catherine mi-au amintit de cele văzute la discursul Reginei „Ne vom întâlni din nou” adresat națiunii în timpul epidemiei de Covid-19 din 2020. A fost un discurs pe care milioane de oameni nu îl vor uita niciodată. A fost atât de plin de emoție, încât a atins cu adevărat coarda sensibilă a oamenilor”, spune fotograful regal Arthur Edwards.

Catherine și-a încheiat discursul implorându-i pe toți cei afectați de cancer să nu-și „piardă credința sau speranța”.

„Nu sunteți singuri”, a spus Kate în încheiere.

Atât regretata regină, cât și Kate au vorbit direct în fața camerei, singure, asta transmițând un mesaj extrem de puternic.

Amândouă s-au folosit de narcise pentru a simboliza faptul că, la fel ca iarna care se transformă în primăvară, urmează vremuri mai bune.

Comemorare la 40 de zile de la decesul opozantului rus Aleksei Navalnîi

Se împlinesc astăzi 40 de zile de la decesul dizidentului rus Aleksei Navalnîi. Familia și apropiații sunt așteptați la mormântul celui care a fost una dintre cele mai puternice voci ale opoziției împotriva regimului de la Kremlin.

Decesul său a stârnit un val uriaș de reacții în întreaga lume. În vreme ce Rusia, și nu numai, au susținut că s-a stins din viață din cauze naturale, Occidentul a acuzat puterea de la Moscova de uciderea opozantului lui Vladimir Putin, scrie tvrmoldova.md.

În urmă cu patru zile, Consiliul European a decis să impună măsuri restrictive împotriva a 33 de persoane și a două entități legate de moartea subită a acestuia, într-o colonie penală de maximă securitate.

Această decizie a fost luată în cadrul regimului mondial de sancțiuni al Uniunii Europene în materie de drepturi ale omului.

Haos în Rusia, după atentatul din Moscova. Oamenii sunt bătuți, arestați, deportați, restricții și controale. Naționalitățile vizate

La patru zile după masacrul din Moscov, în Rusia ar fi început represaliile împotriva migranților din mai multe state din Asia Centrală, scrie stirileprotv.ro.

Kârgâzstanul a făcut apel la cetățenii săi să nu călătorească în Rusia, unde lucrătorii migranți și vizitatorii din Asia Centrală se confruntă cu o presiune enormă după atentatul terorist din Moscova, soldat cu 139 de morți.

Liderul autoexilat al partidului de opoziție Partidul Renașterii Islamice din Tadjikistan (IRPT), Muhiddin Kabiri, se îndoiește că tadjicii au fost implicați în planificarea și punerea în aplicare a atacului terorist.

În spatele acestui atac se află cu siguranță niște agenții de informații și oameni cu experiență. Dacă bărbații tadjici au fost într-adevăr implicați în el, atunci cel mai probabil au fost folosiți ca un instrument. Ei au fost doar persoane de nivelul doi sau trei în această provocare”, a declarat Kabiri.

Deși autoritățile ruse nu i-au descris pe suspecți ca fiind muncitori migranți, mulți dintre sutele de mii de tadjici care trăiesc în Rusia fac parte din forța de muncă migrantă a țării, despre care Kabiri a spus că a fost lăsată vulnerabilă la diverse influențe de când liderul autoritar al Tadjikistanului, Emomali Rahmon, a marginalizat și întemnițat toți liderii migranților și avocații și activiștii care protejează drepturile muncitorilor tadjici, deoarece îi considera rivali politici”, notează Radio Europa Liberă.

Ceea ce se întâmplă astăzi cu migranții tadjici – indiferent dacă au fost implicați sau nu în acest atac sau dacă sunt vizați [de atacuri xenofobe] – toate acestea sunt rezultatul… politicilor guvernului tadjik”, a declarat Kabiri, care a părăsit Tadjikistanul după ce partidul său a fost interzis în 2015 de Curtea Supremă ca organizație teroristă.

Peste 1.000 de plângeri, restricții și controale 

Bakyt Kadîrov, oficial al Ministerului kârgâz de Externe din Kârgâzstan, a declarat pentru sursa citată, la 25 martie, că autoritățile ruse au desfășurat operațiuni antiteroriste și, prin urmare, își intensifică controalele asupra persoanelor care sosesc și părăsesc Rusia după atacul din 22 martie.

Apărătorul rus al drepturilor omului Valentina Chupik a declarat pentru Radio Europa Liberă că „în ultimele 36 de ore am primit 1.018 plângeri” de la cetățeni din Kârgâzstan, Tadjikistan și Uzbekistan care au declarat că au fost „reținuți ilegal de către poliție”.

Poliția i-a bătut pe unii dintre ei; unii au fost deportați din Rusia„, a spus Chupik.

Apărătorul drepturilor de la Bișkek, Aziza Abdirasulova, a declarat, de asemenea, că lucrătorii migranți din Asia Centrală din Rusia s-au trezit supuși unor restricții și controale după atacul terorist.

Mai mulți cetățeni kârgâzi au declarat la că au fost reținuți la sosirea pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova și că sunt reținuți în centrul de detenție al aeroportului împreună cu zeci de cetățeni din Asia Centrală, dintre care cel puțin 11 erau cetățeni kârgâzi, mai notează sursa citată.

Bărbații, sexul și vârsta
Articolul anterior
Învață cum să previi ridurile
Articolul următor