Cât de mare e fiica lui Liviu Vârciu

Puțini știu că actorul român Liviu Vârciu are o fiică, care în curând va împlini 15 ani. Karmina este deja o domnișoară în toată firea, foarte frumoasă, carismatică și seamănă mult cu tatăl său.

separator

fata-lui-liviu-varciu


Liviu Vârciu a avut, în urmă cu 16 ani, o relație de o vară cu Ami, o tânără frumoasă din Arad, relație în urma căreia s-a născut un copil, o fetiță care a primit numele Carmina. Liviu și Carmina s-au despărțit, iar fetița a fost crescută în tot acest timp de mama ei.

Carmina va împlini în curând 15 ani și se pregătește să înceapă, din toamnă, primul an de liceu. Va studia în Arad, urmând ca anul viitor să se mute în Grecia. .

“Am emoții pentru fata mea, are examen. Tati, îți țin pumnii! De la anul, o mutăm în Grecia, am vorbit cu mama ei și este stabilit deja. Eu sunt lângă ea și o susțin. Am încredere în copilul meu”, a declarat el pentru Libertatea.

liviu-varciu-carmina-ami-1

În toamnă Liviu Vârciu urmează să devină din nou tată. Are o nouă relație, cu Anda Călin, iar aceasta va aduce pe lume tot o fetiță. Se pare că de această dată micuța va crește într-o familie organizată întrucât prezentatorul TV spune că vrea să se însoare.

“Sunt un om de casă. Normal că o să mă căsătoresc, nu știu exact când”, a declarat el.

Sursa

alte Articole interesante