Céline Dion a pozat nud la 49 de ani pentru revista Vogue

Interpreta canadiană, Céline Dion, în vârstă de 49 de ani, a pozat pentru prima dată nud pentru revista „Vogue“. Surprinsă în timpul unei pauze dintre concerte când îşi schimbă ţinutele, cântăreața este aşezată pe un scaun şi îşi acoperă cu grijă părţile intime. Artista a acordat şi un interviu în care vorbeşte despre pasiunea ei pentru creaţiile Haute couture, fiind cunoscută pentru faptul că îi place să poarte haine de înaltă calitate.

separator

627x0

627x0 (1)

Recent, Dion, a cărei avere este estimată la 500 milioane de lire sterline, a fost fotografiată într-o ţinută care valora aproximativ 85.000 de lire sterline.
În prezent, Céline Dion se află într-un turneu european, primul după pauza pe care a luat-o pentru a avea grijă de soţul ei, René Angélil, care a murit în ianuarie anul trecut, la vârsta de 73 de ani, din cauza cancerului la gât. Cântăreaţa a suferit enorm după ce şi-a pierdut soţul şi a vorbit de nenumărate ori cu lacrimi în ochi despre povestea lor de dragoste şi ultimele sale zile de viaţă. Mai mult, în toate concertele îi aminteşte numele şi a lansat mai multe piese în memoria lui. Céline Dion şi René Angélil, care a fost managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani.

alte Articole interesante