Cum arată casa de la țară a Andreei Esca

Prezentatoarea TV este îndrăgostită de tot ce este românesc, de aceea nu și-a cumpărat palate, dar o căsuță modestă, care să-i aducă aminte de bunici și copilărie.

separator

Andreea-Esca-casa-la-tara-1-1-768x343

Ca parte a unui clip publicitar, Andreea Esca a acceptat să mai deschidă o uşă a vieţii ei pentru public şi ne-a arătat ce a reuşit să facă dintr-o casă ţărănească din zona Ţara Făgăraşului.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţă de la poalele muntelui,  mă simt copil, mă simt liberă, fericită, pot să uit de „trebuie să”. La casa surorilor bunicului meu veneam în fiecare vacanţă de vară şi câteodată şi de sărbătorile de Crăciun şi de Paşte”, povesteşte Andreea.


Andreea-Esca-casa-la-tara-7-768x345

Tatăl său, care i-a insuflat dragostea pentru ţară şi tradiţii, a luat o asemenea casă din Ţara Făgăraşului, construită în 1874, şi a donat-o Muzeului Astra din Sibiu, scrie okmagazine.ro.

„Când am avut şi eu copii, am cumpărat şi eu o casă în satul bunicului meu şi am recondiţionat-o, pentru ca, la rândul meu, să transmit mai departe copiilor mei această legătură cu locul, pentru ca şi ei să poată spune că le place la ţară, că au o ţară.”

Andreea-Esca-casa-la-tara-13-768x344

alte Articole interesante