De ce Mihaela Rădulescu nu o mai atacă pe Andreea Marin în “Uite cine dansează”!

Este clar pentru toți că cele două vedete care se dușmănesc sunt o soluție excelentă pentru a ridica ratingul emisiunii. În prima emisiune, Mihaela Rădulescu a fost foarte agresivă cu rivala sa, Andreea Marin. Însă, la a doua ediție, ambele au avut un comportament diplomatic.

separator

646x404

Asta pentru că mai marii de la PRO TV au făcut o regie ca să anuleze tot conflictul. Care da, făcea rating, dar rămânerea fără Mihaela sau Andreea, era un risc mult prea mare. Era, pe scurt, o nenorocire. Aşadar au apelat la o schemă şi a urmat o serie de notificări cu privire la diferite încălcări ale fiecăreia ale contractului, precum şi notificări de plata unor penalităţi ca urmare a acestor încălcări. Totul ca să se tempereze Mihaela mai ales, Andreea până acum doar răspunzând, scrie cancan.ro.


amrin-3

Rădulescu e lovită în amorul propriu puternic de când a fost anunțată că Andreea Marin va fi în juriu. Cum să ajungă Andreea Marin la PRO TV, când ea e la PRO TV de atâta timp? Mihaela consideră că PRO TV-ul e al ei, iar Marin e o intrusă care mai are tupeu să-i dea şi replică.

alte Articole interesante