Detalii despre starea de sănătate a solistei trupei DJ Project după tragicul accident

Membrii cunoscutei trupe DJ Project au fost răniţi într-un accident petrecut ieri, pe Dealu Negru, în judeţul Vâlcea. Un TIR a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-o curbă, peste două autoturisme. Una dintre mașini era cea a artiştilor. La spital a ajuns și şoferul autotrenului, un bărbat de 56 de ani.

separator


Potrivit polițiștilor, șoferul TIR-ului, care circula dinspre Piteşti spre Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat, pe contrasens, peste două autoturisme.

Într-una dintre maşini se aflau membrii DJ Project: Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira, noua solistă a formației, care se alăturase trupei de doar două zile.

Dan Ponoran, directorul Spitalului Judeţean Vâlcea: “Două victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin, unul din baieți are o coastă ruptă, celălalt băiat are o tasare de vertrebră, iar fata are o fractură de piramidă nazală şi o tasare de vertrebră. Sunt în afara oricărui pericol, vor rămâne internaţi”, a declarat Dan Ponoran, directorul Spitalului Judeţean Vâlcea pentru stirileprotv.ro

Mira, solista formaţiei, a dorit să-şi liniştească fanii, postând pe Facebook o fotografie în care transmite publicului că se află în afara oricărui pericol.


Între timp, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele şoferului de TIR pentru vătămare corporală din culpă.

alte Articole interesante