Egor Kreed, despre relația cu moldoveanca Xenia Deli: ”Așa a vrut să mă învețe minte”

Într-un interviu pentru emisiunea „vDudi”, Egor Kreed a povestit despre povestea de dragoste dintre el și Xenia.

separator

 „A fost una dintre cele mai frumoase relații. Nu știu cum să explic, dar chiar a fost un moment magnific. Îmi aduc aminte cum a intrat în localul în care eram și eu, atunci m-am gândit: Wow! Asta e tot de ce am nevoie și acei fluturași din stomac au început a zbura.”
Cei doi au făcut cunoștință pe Instagram.
„Ne-am întâlnit în Los Angeles. Am stat cam o oră, ea mi-a plăcut enorm. Mi-a zis că trebuie să plece, că o așteaptă iubitul. Atunci am întțeles că am doar o singură șansă. I-am spus să mergem în Hollywood și să stăm de vorbă. Am mers acolo, iar a doua zi ea s-a despărțit de iubitul ei și am început o relație.”

Egor marturisește că relație lor nu a fost una simpla.

„Ea atunci se filma în clipul lui Justin Bieber și era chemată la diverse interviuri și o întrebau de el. Întotdeauna când ieșeam undeva și o suna Justin, ea nu raspundea. Eu mereu am fost adeptul modului de viață discret și nu mi-am afișat niciodata iubita, iar ei asta nu i-a placut. Ea nu înțelegea de ce nu vreau sa fac publică relația noastră. Într-o seară trebuia să ne întâlnim ca să-i fac cunoștință cu sora mea și ea nu raspundea la telefon. Am sunat-o pe sora ei, nu știa nimic. Am sunat-o și pe ea într-una până pe la vreo 2-3, dar așa și nu mi-a răspuns. Când m-am trezit dimineața, am văzut pe Instagram și apoi pe toate site-urile pozele postate de Justin cu Xenia mea. Au petrecut seara împreună. I-am scris cp asta e tot. Bye. Ea mi-a explicat ca așa a vrut să mă învețe minte. Pe urmă mi-am adus aminte de ce a procedat așa. Ma întâlnisem și eu cu o prietenă de-a mea din Los Angeles și ei asta nu i-a plăcut. Și-a cerut scuze și mi-a spus că a vrut doar să-mi demonstreze ceva și că între ei nu a fost nimic.”

Cât despre căsnicia modelului basarabean cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, Egor crede că totuși s-ar putea ca Xenia să fie îndrăgostită de soțul ei.

 „Ea este foarte frumoasă și nu cred cp ar sta cu cineva doar pentru bani.”, a conchis artistul.

alte Articole interesante