Imagini video de la nunta lui Emmanuel şi Brigitte Macron, în urmă cu 10 ani!

Emmanuel Macron a fost ales președinte al Franței, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, desfășurat la 7 mai 2017. Președintele Franței are 39 de ani și este căsătorit de aproape zece ani cu Brigitte Trogneux, profesoara sa din liceu, cu 25 de ani mai în vârstă decât acesta.

separator
Emmanuel Macron et sa femme Brigitte Trogneux quittent la Maison de la Radio et vont déjeuner à Montmartre le 4 septembre 2016. Brigitte Macron accompagnait son mari Emmanuel Macron à la maison de la radio pour faire une émission à l'invitation de France-Inter… Ensuite, comme à leur habitude ils ont été déjeuner dans leur restaurant préféré "La Cave des Abesses" puis ils se sont promenés sur la Butte Montmartre comme ils aiment le faire chaque dimanche.

În ziua în care Emmanuel Macron a câștigat alegerile, el şi-a adus soţia pe podium şi i-a mulţumit pentru sprijinul pe care i l-a oferit pe timpul campaniei prezidenţiale.Brigitte-Macron4

În spațiul virtual au apărut imagini video de la nunta lui Emmanuel şi Brigitte Macron, care a avut loc în 2007.

Brigitte Macron are 64 de ani și are trei copii din căsătoria anterioară cu bancherul André-Louis Auzière, de care a divorțat în 2006. În ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani, Macron și soția sa formează un cuplu de aproape zece ani.359400-emmanuel-macron-et-son-epouse-brigitte-990x0-1

Iubirea lor a rezistat încă din liceu: el era elev, iar ea îi era profesoară. El i-a declarat iubirea pe când avea numai 17 ani și a promis că o să se căsătoreasca cu ea, fapt ce s-a întâmplat, în 2007.

Președintele Franței a fost ținta atacurilor murdare în campania sa electorală. Acesta a fost acuzat că ar trăi o „viață paralelă”. Emmanuel Macron, însă, a declarat că „homofobia” și „misoginismul” sunt de vină pentru ipotezele care circulă în spațiul public, mai exact că acesta nu ar fi căsătorit din dragoste cu soția sa mai în vârstă cu 24 de ani, scrie digi24.ro.

„ Acești oameni și-au pierdut simțul realității. E o mare problemă cu modul în care e văzută femeia în societate”, a adăugat Emmanuel Macron.

„Nu o ascund”, a spus Macron pentru un canal de televiziune francez. „Este parte din viaţa mea, aşa cum a fost mereu”.

„Vreau să vă mulțumesc pentru că ne-ați acceptat, pentru că ne-ați iubit așa cum suntem. Vreau în mod special să le mulțumesc copiilor lui Brigite. Dacă există persoane pentru care situația aceasta nu a fost ușoară, ei sunt”, a spus Macron în 2007, în timpul cununiei civile.

alte Articole interesante