Iubitul i-a aruncat un pahar de lapte în față unei prezentatoare TV!

De 8 martie,  femeile sunt obișnuite să primească felicitări și cadouri. Însă, o prezentatoare TV  a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută din partea iubitului, care i-a aruncat un pahar de lapte în față.

separator

capture

Este vorba despre prezentatoarea TV de peste Prut, Maria Simion, care moderează o emisiune culinară alături de cunoscutul bucătar, Chef Nicolai Tand.

Toate bune și frumoase în viața Mariei, mai ales că femeia s-a combinat în vara anului trecut cu un om de afaceri din Satu Mare și se lăuda peste tot că viata ei este  roz. La început de 2017,  însă, surse din anturajul celor doi spun că iubitul prezentatoarei a mers în Italia ca să-și încheie o problemă veche de peste 10 ani. Viorel, iubitul Mariei, ar fi avut de executat o pedeapsă de două luni de închisoare, iar bărbatul a decis să-și încheie socotelile cu justiția de acolo.

Deși în tot acest timp, Maria i-ar fi jurat lui Viorel loialitate, când bărbatul s-a întors acasă, după 60 de zile, ar fi avut parte de șocul vieții. Aceleași surse din anturajul celor doi mărturisesc că Maria nu ar fi fost tocmai cuminte, în cele două luni, și s-ar fi combinat cu un alt bărbat.

1

De Ziua Femeii, paparazzii WOWbiz.ro au reușit să suprindă imagini  cu prima întâlnire dintre Maria Simion și Viorel, de când afaceristul s-a întors acasă. Cei doi s-au văzut la o cafenea din mall, iar bărbatul i-a cerut explicații pentru cele întâmplate. După o scurtă ceartă între ei, Viorel și-a pierdut cumpătul și i-a aruncat vedetei un pahar de lapte în față.

2

alte Articole interesante