Jennifer Lopez are un nou iubit. Vezi cine este!

Jennifer Lopez are un nou iubit, după poveste de dragoste cu cântărețul Drake. Conform E! News, artista și jucătorul de baseball Alex Rodriguez se întâlnesc de ceva vreme, deși relația este una la început de drum, iar lucrurile nu sunt foarte serioase.

separator

j-lo-rodriguez-768x387

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru People că Jennifer și Alex „se întâlnesc de câteva săptămâni”, spunând că J. Lo pare încântată și că „el i-a cunoscut familia, iar ei îi place la nebunie că este tată. Jennifer este conștientă că Alex este un cuceritor, de aceea și-a luat măsuri de precauție. Pentru un moment, este doar distracție. Ea este singură și îi place să iasă cu bărbați.”

Conform relatărilor, cei doi au fost văzuți împreună weekend-ul trecut în Los Angeles, iar A. Rod a participat la unul dintre concertele divei latino. Dacă ne întoarcem puțin în trecut, jucătorul de baseball și cântăreața s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, când Jennifer și soțul său de pe vremea aceea , Marc Anthony, au participat la meciul Yankees cu Mets, scrie okmagazine.ro.

De curând, Rodriguez s-a despărțit de Anne Wojcicki, iar Lopez a renunțat la scurta poveste de dragoste cu mai tânărul rapper, Drake. Dacă până acum niciunul dintre cele două staruri nu au confirmat relația, Jennifer a fost „prinsă” de fani că a dat like unei fotografii de-ale lui Rodriguez, la care jucătorul de baseball anunța că a devenit comentator sportiv pentru Fox Sports.

alte Articole interesante