O tânără de 31 de ani susține că este fiica secretă a lui Janet Jackson!

Tiffany Whyte, o tânără de 31 de ani din Philadelphia, susține că este fiica secretă a lui Janet Jackson și are testul ADN care dovedește acest lucru.

separator

fiica-lui-jacknet-jackson-682x1024

Janet Jackson a anunțat la începutul anului că a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, aducând pe lume un băiețel,  Eissa, însă se pare că aceasta mai are o fiică secretă, cu fostul ei soț, James Debarge, cu care a fost căsătorită timp de un an în 1984, scrie libertatea.ro.

Cei doi au reușit să țină acest secret bine ascuns timp de 31 de ani, însă DeBarge, în vârstă de 53 de ani, a recunoscut încă din 2012 că a avut un copil cu Janet, pe care l-au dat spre adopție înainte de despărțirea lor în 1985, dezvăluind în videoclipul „Growing Up” că a obosit să țină acest secret.  Informația a fost dezvăluită și de medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, într-o scrisoare din închisoare.

Mama artistului, Etterlene DeBarge, în vârstă de 81 de ani, a dezvăluit, de asemenea, secretul în cadrul într-un interviu pentru Inside Edition, luna trecută, declarând că tot timpul a bănuit că  Janet a fost însărcinată cu fiul ei, pentru că în perioada în care au fost împreună a  luat foarte  mult în greutate, iar la un moment dat a dispărut pentru o vreme. În plus, se pare că Etterlene este și cea care a încurajat-o pe Tifanny să spună adevărul întregii lumi.

„Am păstrat secretul foarte mult timp, dar acum vreau ca lumea să știe adevărul. Janet Jackson m-a negat foarte mulți ani. Am așteptat 31 de ani. Acum a venit momentul să spun adevărul”, a declarat Tifanny pentru site-ul Radar Online.
EXCLUSIVE: ***NO USA WEB. NO USA WEEKLIES*** James DeBarge and Janet Jackson had a secret love child that they ve managed to hide from the public for 31 years! That s the explosive claim of Philadelphia woman, Tiffany Whyte, photographed here in a Philadelphia hotel. 23 Feb 2017 Pictured: Tiffany Whyte. Photo credit: Jennifer Brown / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 *** Local Caption *** MEGA20235_025

Tânăra a declarat că a trăit în sistemul de adopții și prin această dezvăluire nu vrea să devină celebră sau să câștige bani, ci vrea doar o familie.

„Nu vreau să devin faimoasă cu asta. Credeți-mă, chiar nu vreau. Îl vreau pe tatăl meu. Vreau ca femeia care nu am avut niciodată ocazia să mă țină în brațe, să-mi cânte și să-mi spună că mă iubește. Vreau să o cunosc și să știu adevărul”, a mai spus tânăra, care susține că a făcut și un test ADN care demonstrează acest lucru. Îmi doresc ca Janet Jackson doar să spună adevărul, adică cât de mult vrea să mai aștepte”, a mai adăugat aceasta.
janet-jackson-zoom-f4536fc8-9ac5-495a-9483-07e6ff66f4bd

alte Articole interesante