S-a confirmat! Shakira și Pique s-au despărțit

De ceva timp, se vehiculează foarte mult despre sepărarea dintre Gerard Pique și Shakira. Cu toate că fotbalistul a încercat să infirme acele noutăți prin unele postări pe contul său de Instagram, jurnaliștii din Columbia dețin informații actuale și veridice.

separator

Deci, potrivit presei catalane și a celei din Columbia, despărțirea chiar s-ar fi produs. Și asta o confirmă surse apropiate celor doi.


Se pare că Shakira s-a mutat deja din casa din Barcelona unde stătea cu Pique. Chiar dacă cei doi nu au vorbit încă despre despărțire, sursele confirmă că artista a fost cea care a luat decizia definitivă.

„Este ceva serios și ea este cea care a luat decizia în cele din urmă. Nu mai putea face față situației”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit eleconomista.es.

Cert este că Shakira și Pique nu au mai apărut împreună de la finalul lunii iunie, de la nunta lui Messi din Argentina, și nici nu au mai pus poze împreună pe rețelele de socializare, ceea ce întărește și mai mult zvonurile rupturii.

Aceste zile nu au fost deloc ușoare pentru Gerard Pique, care s-a implicat foarte mult în referendumul pentru independență din Catalonia.

Sursa

alte Articole interesante