Se pare că Angelina Jolie și-a refăcut viață alături de un bărbat celebru. Dovezi

Deja a trecut un an de la divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Acum, frumoasa actriță pare să se fi  implicat într-o relație de dragoste. Partenerul acesteia fiind miliardarul în vârstă de 46 de ani, Elon Musk.

separator

„Cei doi sunt împreună, dar nu vor ca lumea să ştie că au o relaţie”, susţine Janet Charlton, blogger şi scriitoare, citată de ziarul “Blick”.


Potrivit aceleiași surse, Angelina şi Elon au petrecut un weekend împreună în Las Vegas în cea mai mare discreţie. Ei au sosit separat şi au plecat de asemenea separat, după ce s-au delectat două zile împreună.

„Elon a avut mereu o slăbiciune pentru frumoasele dive de la Hollywood”, potrivit lui Charlton.

De altfel, nu demult, omul de afaceri s-a despărțit de Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp.

Angelina Jolie a precizat în cadrul unui interviu acordat revistei ”Vanity Fair” că s-a obişnuit să fie singură şi că, momentan, nu este nimeni în viaţa ei, ceea ce însemna la momentul respectiv că este în continuare singură.

În 1 octombrie, actrița a fost surprinsă în Los Feliz, unde părea incredibil de fericită, afişând un zâmbet larg. Fosta soţie a lui Brad Pitt se pare că a luat masa la un restaurant, iar chelneriţa care a servit-o susţine că aceasta nu era singură, ci însoţită de un bărbat tânăr.

Cei doi se pare că au servit două băuturi uşoare, supă cu tăieţei, lapte și ouă organice de la piaţă.

Sursa

alte Articole interesante