Sfârșit tragic pentru o mireasă care a murit în ziua nunții

O mireasă din Brazilia și-a dorit ca la propria nuntă să surprindă pe toți invitații, inclusiv mirele. Aceasta și-a propus să își facă apariția, aterizând cu o aeronavă. Din păcate, acest vis frumos a provocat moartea ei, dar și altor 3 persoane.

separator
pozamireasa

 

Cu câteva minute înainte să aterizeze, iar Rosemeire să se căsătorească, elicopterul s-a prăbușit. Mirele a intrat în stare de șoc atunci când a aflat că viitoarea lui soție a murit.

Carlos Eduardo Batista, organizatorul acestui eveniment, unul dintre puținii care știa despre surpriză, declarase că mirele, Damasceno, nu avea nicio idee despre ce urma să facă Rosemeire.


Au mai decedat fratele ei, Silvano Nascimento da Silva, fotograful oficial de la nuntă, Nayla Cristina Nevees Lousada, care era însărcinată în 6 luni și Peterson Pinhero, pilotul.

Agenția Națională pentru Aviația Civilă a emis un comunicat prin care se spune că aeronava trecuse inspecția tehnică: “Aeronova, în urma inspecției tehnice, avea un certificat valabil și era capabilă să zboare cu 3 oameni la bord, plus pilotul.”

Un localnic, Rubens Pires, în vârstă de 36 de ani, a fost martorul incidentului. Acesta a  declarat că: “Pilotul a încercat de doua ori să aterizeze. Elicea s-a oprit subit și elicopterul s-a prăbușit. Apoi s-a auzit un zgomot al ciocnirii aeronavei cu copacii.”

Sursa

alte Articole interesante