Vedete care au dat faliment!

Câştigă sume incredibilie, dar, de multe ori, nu ştiu cum s

separator
ă le gestioneze corect. Noi îți prezentăm câteva staruri care au rămas, oficial,  fără niciun ban în buzunar.   

Donald Trump

Multimiliardarul Donald Trump a dat faliment de patru ori până acum.  Partea bună pentru el a fost că numai companiile deţinute au dat faliment. Atâta timp cât nu dă faliment personal, Donald Trump încă are şanse să se numere printre cei mai bogaţi oameni din lume.

Donald Trump

Larry King

Celebru în toată lumea, legendarul jurnalist Larry King era să rămână pe drumuri în anii ’70, când avea datorii uriaşe. De asemenea, cunoscuta gazdă de talk show american a mai fost acuzat că a furat 5.000 dolari de la un parteneri de afaceri.

Larry King

Marvin Gaye

În ciuda succesului înregistrat cu melodiile lui senzuale de dragoste, Marvin Gaye nu se pricepea prea bine la gestionarea averii. Astfel, în 1979, cunoscutul cântăreţ a depus actele de faliment personal şi a ajuns să locuiască într-o maşină de pâine.

marvin-gaye-sunny-mercury

Shane Filan (Westlife)

Cântăreţul britanic a fost nevoit să depună actele de faliment cu doar câteva zile înainte de ultimul turneu al trupei Westlife.

Se pare că problemele cele mai mari au venit odată cu criza imobiliară din Marea Britanie, care l-a lovit greu.

Shane Filan

Kerry Katona (Atomic Kitten)

O altă cântăreaţă ajunsă la sapă de lemn este şi Kerry Katona, de la Atomic Kitten.

Cu patru copii şi o relaţie tumultuoasă cu alt membru al unei trupe de succes, Brian McFadden (Westlife), a reuşit la un moment dat să-şi revină. Câştigase un concurs tip reality show.

A intrat în faliment personal după ce nu a putut să plătească 82.000 lire dintr-o factură de taxe în valoare de 417.000 lire sterline.

Kerry Katona (Atomic Kitten)

O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe. S-a calificat și la competiția națională

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a câștigat de curând titlul de Miss Buenos Aires și astfel s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina, scrie digi24.ro.

La sfârșitul anului trecut, concursul Miss Univers a devenit mai incluziv prin eliminarea unei limită de vârstă care era impusă din 1958. Începând cu acest an, competiția nu se mai adresează doar femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani. Astfel, regulile spun că pot participa doar concurentele care au împlinit vârsta legală, de 18 ani. Decizia a deschis ușa pentru mai multe femei mature, inclusiv pentru avocata de 60 de ani cu un aspect uimitor de tânăr.

Alejandra Marisa Rodríguez a devenit virală pe rețelele sociale latino după ce a câștigat titlul Miss Buenos Aires, în ciuda concurenței acerbe, la concurs fiind înscrise zeci de femei foarte tinere, potrivit La Vanguardia.

„Sunt foarte încântată și onorată că am câștigat titlul de Miss Buenos Aires 2024. Vreau să le arăt tuturor femeilor că frumusețea nu are vârstă și că putem sparge bariere”, a declarat Rodríguez pe scenă, când a primit premiul.

„M-am antrenat fizic, am lucrat la încrederea mea și mi-am îmbunătățit abilitățile pentru scenă. Am vrut să arăt că puterea feminină nu are limite”, a mai spus ea. Aspectul tineresc al femeii de 60 de ani a stârnit deja o dezbatere aprinsă online, mulți declarându-se uluiți și spunând că arată mai tânără cu cel puțin 20 de ani față de vârsta pe care o are. De asemenea, oamenii spun că are șanse mari în următoarea etapă în cursa pentru Miss Univers, concursul Miss Argentina.

Competiția va avea loc pe 25 mai și vor participa candidate din celelalte teritorii argentiniene. Vorbind despre aspectul ei și despre cum reușește să arate atât de bine la vârsta ei, Alejandra Marisa Rodríguez a spus că se antrenează de trei ori pe săptămână, practică postul intermitent, încearcă să mănânce cât mai sănătos posibil și folosește creme bune pentru piele. Rodríguez este divorțată și în momentul de față nu este implicată în nicio relație, fiind de părere că și acest lucru a contribuit oarecum la succesul ei pe scenă. „Cred că judecătorii mi-au văzut încrederea și pasiunea de a reprezenta femeile din generația mea. Sunt hotărâtă să lupt pentru coroana de Miss Univers Argentina 2024”, a spus ea. „Frumusețea nu are termen de valabilitate, pentru a fi frumoasă trebuie doar să ai încredere în tine și să fii autentică”, a mai declarat ea.

Rusia amenință că va ataca Polonia. Motivul

Rusia a amenințat că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare NATO pe teritoriul acestei țări, într-o nouă declarație agresivă a regimului de la Kremlin, făcută de această dată de adjunctul lui Lavrov, Serghei Riabkov, scrie digi24.ro.

„Extinderea practicii misiunilor nucleare comune ale NATO – indiferent care ţară sau ţări s-ar alătura celor care iau parte deja la această practică – are caracter pur destabilizator. Şi în fapt ameninţător”, a afirmat oficialul regimului criminal de la Kremlin, statul agresor care a comis un rapt teritorial în Ucraina și de doi ani bombardează civili în această țară. 

Riabkov susține că practica misiunilor nucleare comune ale ţărilor NATO în apropierea graniţelor statului agresor „exacerbează ameninţările de securitate”. „Şi nu mă refer la desfăşurarea permanentă, care şi ea este intens discutată de demagogi de la Varşovia. De aceea, toţi acei politicieni care discută acum cu entuziasm despre o astfel de schemă în Polonia şi mai departe, din propriile lor motive, trebuie să înţeleagă: mutările în această direcţie nu vor contribui la securitatea Poloniei, ci facilităţile respective vor deveni cu siguranţă o ţintă.

Vor fi în prim-planul planificării noastre militare”, a insistat oficialul statului agresor. Riabkov s-a referit la discuţiile care au loc cu privire la desfăşurarea de facilităţi nucleare ale NATO în Polonia ca fiind o „chestiune în evoluţie”. Rusia urmăreşte îndeaproape cum tratează Polonia această problemă, a mai spus el. Într-un interviu publicat luni de cotidianul Fakt, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat că autorităţile poloneze au discutat în mod repetat cu SUA posibilitatea desfăşurării de arme nucleare în Polonia, în cadrul programului „nuclear sharing” al alianţei, adăugând că Polonia este gata să facă acest lucru dacă va fi necesar.

Noi reguli rutiere în UE! Șoferii care le încalcă vor fi depistați mai ușor

Parlamentul European a votat, miercuri, noi norme rutiere pentru țările UE. Eurodeputaţii au consolidat cooperarea transfrontalieră a statelor membre în investigarea încălcărilor normelor rutiere pentru a preveni comportamentul periculos la volan în străinătate, scrie digi24.ro.

A fost extinsă lista încălcărilor rutiere care declanşează investigaţii transfrontaliere, va fi o cooperare sporită între statele membre ale UE pentru aplicarea amenzilor şoferilor străini periculoşi. Ţara din UE în care regulile rutiere au fost încălcate va avea la dispoziţie 11 luni de la data încălcării pentru a emite o notificare. În plus, la cererea statului membru în care a avut loc încălcarea, ţara de reşedinţă a autorului încălcării poate prelua colectarea amenzilor rutiere, cu condiţia ca suma să fie mai mare de 70 euro şi să nu fi fost plătită după epuizarea tuturor opţiunilor legale. În condiţiile în care aproximativ 40% din încălcările transfrontaliere ale normelor de circulaţie rămân în prezent nepedepsite, deputaţii europeni au actualizat normele pentru a determina ţările UE să coopereze mai mult şi să se ajute reciproc în găsirea conducătorilor auto străini care au comis o încălcare, arată un comunicat de presă al Parlamentului European.

Noile norme obligă autorităţile naţionale să răspundă fără întârziere cererilor din partea unei alte ţări din UE şi în termen de cel mult două luni de la colectarea informaţiilor necesare. În plus, la cererea statului membru în care a avut loc încălcarea, ţara de reşedinţă a autorului încălcării poate prelua colectarea amenzilor rutiere, cu condiţia ca suma să fie mai mare de 70 euro şi să nu fi fost plătită după epuizarea tuturor opţiunilor legale.

Ce tipuri de încălcări ale normelor rutiere sunt vizate.

Normele actualizate vor extinde lista încălcărilor rutiere comise de conducătorii auto nerezidenţi care declanşează cooperarea transfrontalieră şi care pot duce la o amendă. Pe lângă încălcările actuale (excesul de viteză, conducerea sub influenţa alcoolului sau neoprirea la semaforul roşu), lista va fi completată cu elemente noi precum parcarea periculoasă, depăşirea periculoasă, încălcarea unei linii continue şi părăsirea locului unui accident.

Termen clar şi interdicţie pentru colectorii privaţi de datorii

Ţara din UE în care regulile rutiere au fost încălcate va avea la dispoziţie 11 luni de la data încălcării pentru a emite o notificare. Notificarea încălcării regulilor rutiere trebuie să includă momentul şi circumstanţele încălcării, precum şi informaţii privind modul de contestare a amenzii. La iniţiativa eurodeputaţilor, entităţilor private li se va interzice să ajute ţările UE să colecteze amenzi rutiere de la şoferii străini (după doi ani de la transpunerea normelor în legislaţia naţională).

Va fi înființat un portal online

Pentru a spori transparenţa şi a facilita punerea în aplicare a noilor norme, Comisia are sarcina de a crea un portal online care să conţină informaţii precum noile normele, opţiunile de recurs şi amenzile rutiere relevante. „Pentru a spori siguranţa rutieră, ţările UE trebuie să coopereze şi să dispună de instrumente eficiente de pedepsire a celor care încalcă regulile de circulaţie din străinătate. Normele actualizate vor contribui la realizarea acestui obiectiv, dar sunt benefice şi pentru conducătorii auto, care vor primi informaţii într-un interval de timp strict, într-o limbă pe care o înţeleg şi cu o descriere a procedurii de recurs. Interzicerea utilizării unor companii private pentru a încasa amenzile va proteja în mod eficace conducătorii auto împotriva escrocheriilor şi a scurgerilor de date cu caracter personal”, a afirmat raportorul PE, Kosma Złotowski (CRE, Polonia), conform sursei citate. Noile norme legate de schimbul transfrontalier de informaţii privind încălcările normelor de circulaţie care afectează siguranţa rutieră au fost adoptate de către Parlamentul European cu 570 voturi „pentru”, 36 voturi „împotrivă” şi 24 abţineri. După ce şi Consiliul le va aproba, ţările UE vor avea la dispoziţie 30 de luni pentru a se pregăti pentru punerea lor în aplicare.

Și Dima Bilan a căzut pradă operațiilor estetice!
Articolul anterior
Vezi cât de mult îți plac banii în funcție de zodie!
Articolul următor