Vedete rusești gemeni

Surorile Zaytsev

Surorile, au fost unul din cele mai populare duete din Rusia în anii 90. Acum însă, rar sunt văzute în scenă.

1. surorile Zaytsevy 2 400-1

Surorile Arntgolț

Gemenile Olga și Tatiana Arntgolț sunt două actrițe foarte cunoscute pe piața rusescă.

858802648 988748654 bliznec-0008

Frații Grim

Reprezintă un duet masculin foarte cunoscut atât în Rusia, cât și peste hotare. Din păcate însă trupa s-a desființat în 2009.

bliznec-0016 bliznec-0017 bliznec-0018

Frații Berezuțki

Alexei și Vasilie Berezuțki sunt doi fotbaliști, care au debutat la vârsta de 17 ani, în clubul «Torpedo-Zil». Acum însă, aceștia joacă pentru ȚSK Moscova.

bliznec-0019 bliznec-0020 bliznec-0021

Copii gemeni ale celebrităților

Maria Șușkina are doi băieți gemeni: Foma și Foca.

h2

Alla Pugaciova şi Maxim Galkin au doi gemeni: Harry și Liza

129859 d6f5d9f42f3711e3ac8422000a1fbf16_8 dc7a6ee85edb6c4623b23699dad9e392_121

Putin a comentat, pentru prima dată, moartea lui Alexei Navalnîi

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că a susţinut ideea de a-l elibera pe liderul opoziţiei Alexei Navalnîi într-un schimb de prizonieri, cu doar câteva zile înainte ca bărbatul care a fost cel mai mare inamic al său să moară, relatează AP citat de news.ro.

În primele sale comentarii referitoare la moartea lui Navalnîi, Putin a spus despre decesul acestuia: „Se întâmplă. Nu se poate face nimic în privinţa asta. Asta e viaţa”.

Comentariile au fost neobişnuite deoarece Putin a făcut referire în mod repetat la Navalnîi pronunţându-i numele pentru prima dată în ultimii ani şi a vorbit într-o conferinţă de presă nocturnă, după alegerile prezidenţiale.

Luna trecută, aliaţii lui Navalnîi spuneau, de asemenea, că sunt în curs de desfăşurare discuţii cu oficiali ruşi şi occidentali cu privire la un schimb de prizonieri care să-l implice pe Navalnîi. Maria Pevchikh, asociata de lungă durată a politicianului, spunea că discuţiile se aflau în stadiul final cu doar câteva zile înainte de moartea bruscă şi inexplicabilă a opozantului Kremlinului într-o colonie penală din Arctica.

Ea l-a acuzat pe Putin că „s-a debarasat” de Navalnîi pentru a nu se face schimbul, dar nu a oferit nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor sale, iar acestea nu au putut fi confirmate în mod independent.

Putin a declarat luni, tot fără a oferi dovezi, că, cu câteva zile înainte de moartea lui Navalnîi, „anumiţi colegi, nu din administraţia (prezidenţială)” i-au vorbit despre „o idee de a-l schimba pe Navalnîi cu anumite persoane deţinute în penitenciare din ţări occidentale”. El a spus că a susţinut ideea.

„Credeţi sau nu, dar persoana care vorbea cu mine nici măcar nu şi-a terminat fraza când am spus: „Sunt de acord””, a declarat Putin ca răspuns la o întrebare a unui jurnalist despre moartea lui Navalnîi. El a adăugat că singura sa condiţie a fost ca Navalnîi să nu se întoarcă în Rusia. „Dar, din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Putin.

Navalnîi, în vârstă de 47 de ani, cel mai cunoscut politician de opoziţie din Rusia, a murit luna trecută în timp ce ispăşea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru acuzaţii de extremism pe care le-a respins ca fiind motivate politic. Aliaţii săi, membrii familiei şi oficialii occidentali au acuzat Kremlinul pentru moartea sa, acuzaţii pe care acesta le-a respins.

Apropiaţii politicianului au declarat că oficialii au trecut „cauze naturale” pe documentele care i-au fost arătate mamei lui Navalnîi atunci când a încercat să îi recupereze corpul. Pevchikh a susţinut că a existat un plan de schimb al lui Navalnîi şi a doi cetăţeni americani deţinuţi în Rusia cu Vadim Krasikov. Acesta ispăşea o condamnare pe viaţă în Germania pentru uciderea în 2019, la Berlin, a lui Zelimkhan „Tornike” Khangoshvili, un cetăţean georgian de origine cecenă în vârstă de 40 de ani. Judecătorii germani au declarat că Krasikov a acţionat la ordinul autorităţilor ruse.

Ea nu i-a identificat pe cetăţenii americani care ar fi făcut parte din înţelegere. În Rusia se află mai mulţi în custodie, printre care Evan Gershkovich, reporter al Wall Street Journal, arestat pentru spionaj, şi Paul Whelan, un director în domeniul securităţii corporative din Michigan, condamnat pentru spionaj şi care execută o lungă pedeapsă cu închisoarea. Aceştia şi guvernul american contestă acuzaţiile care li se aduc.

Oficialii germani au refuzat să comenteze atunci când au fost întrebaţi dacă a existat vreun efort din partea Rusiei de a-l schimba pe Krasikov.

Navalnîi era încarcerat din ianuarie 2021, când s-a întors la Moscova din proprie iniţiativă după ce s-a recuperat în Germania în urma otrăvirii cu un agent neurotoxic pentru care a dat vina pe Kremlin. El a fost imediat arestat. Kremlinul a negat cu vehemenţă că s-ar afla în spatele otrăvirii.

Un număr record de 6,7 milioane de britanici se află în dificultate financiară. Peste 10.000 de persoane au intrat în insolvență în februarie

Un număr record de 6,7 milioane de persoane din Marea Britanie se confruntă cu dificultăți financiare, a afirmat un grup de campanie, în timp ce criza costului vieții împinge tot mai multe gospodării către datorii, transmite The Guardian citat de g4media.ro.

Un sondaj realizat pentru Debt Justice a arătat că 13% dintre adulți au ratat trei sau mai multe plăți de credit sau facturi în ultimele șase luni, o cifră care a crescut la 29% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani și la un sfert dintre persoanele cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani.

Afirmația este susținută de datele organizațiilor caritabile care arată o creștere a numărului de cereri de ajutor pentru datorii problematice, iar cifrele oficiale publicate vineri arată o creștere a numărului de persoane care devin insolvabile.

Crosslight Advice, o organizație caritabilă care oferă consiliere în materie de datorii și bani în Londra și în sud-estul Angliei, a declarat că numărul solicitărilor a crescut cu o cincime în primele două luni ale anului 2024, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, reflectând o nevoie tot mai mare din partea celor care se luptă să se descurce.

Deși facturile la energie și unele alte prețuri au scăzut față de vârful lor, chiriile și ipotecile sunt mult mai mari decât înainte de criză și pun presiune asupra bugetelor gospodăriilor.

Vineri, cele mai recente cifre ale Serviciului de Insolvență au arătat că 10.136 de persoane au intrat în insolvență în februarie, ceea ce reprezintă o creștere de 23% față de aceeași lună a anului trecut.

Dintre acestea, 709 au fost falimente, 6.420 au fost aranjamente voluntare individuale (IVA), prin care oamenii se înțeleg să își plătească o parte din datorii, dar de obicei li se șterge un procent, iar 3.007 au fost ordine de reducere a datoriilor (DRO). Acesta din urmă este un aranjament destinat celor care datorează mai puțin de 30.000 de lire sterline și au mai puțin de 2.000 de lire sterline în economii.

În recentul buget, cancelarul a anunțat că elimină taxa de 90 de lire sterline pentru un DRO începând cu 6 aprilie, pentru a le face mai accesibile.

Debt Justice a declarat că dorește ca toate partidele politice să se angajeze să îi ajute pe cei cu datorii imposibil de gestionat să ia un nou început și să le ofere protecție împotriva hărțuirii de către recuperatorii de creanțe.

Vladimir Putin și-a obținut cel de-al cincilea mandat de președinte. Acesta le-a mulţumit ruşilor pentru votul la alegerile prezidenţiale

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a mulţumit duminică ruşilor pentru votul la alegerile prezidenţiale pe care le-a câştigat cu majoritate de voturi, conform rezultatelor preliminare, relatează AFP, transmite Agerpres citat de g4media.ro.

„În primul rând, aş dori să le mulţumesc cetăţenilor, suntem cu toţii o singură şi aceeaşi echipă, toţi cetăţenii Rusiei care au mers la secţiile de votare şi au votat”, a declarat Putin în faţa echipei sale de campanie în timpul unei intervenţii difuzate la televiziunea de stat.
 
Vladimir Putin a estimat luni că primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale din Rusia, care îl anunţă câştigător clar, demonstrează „încrederea” ruşilor în puterea sa.

„Avem multe obiective concrete şi importante de îndeplinit. Rezultatele alegerilor mărturisesc încrederea cetăţenilor ţării şi speranţa lor că vom face tot ceea ce a fost planificat”, a afirmat Putin într-un discurs televizat în noaptea de duminică spre luni.

Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale din Rusia cu 87% din voturi, potrivit unui exit-poll realizat de institutul oficial Vtsiom citat de AFP.

Potrivit Comisiei electorale ruse, liderul de la Kremlin a obţinut 87,97% din voturi după numărarea a 24% dintre buletinele de vot.

Televiziunea rusă de stat l-a declarat învingător pe Putin în alegeri, pe baza mai multor exit-poll-uri, potrivit dpa.

Votul care i-a adus lui Putin al cincilea mandat la Kremlin a fost însoţit de numeroase proteste, în special „Amiază împotriva lui Putin” organizat la apelul opoziţiei, la care au participat mii de oameni în întreaga lume.

Acum produsele cosmetice L’Oréal sunt mai accesibile!
Articolul anterior
Giulia Nahmany a slăbit considerabil, atunci când a renunţat la înfometare
Articolul următor