Veste șoc la Hollywood! Au anulat divorțul

Au anulat procedura de divorț și au decis să acorde căsniciei lor încă o șansă. Cei doi actori, care s-au căsătorit în urmă cu aproape 12 ani s-au despărțit în iunie 2015, la doar o zi după a 10-a aniversare a casatoriei. Potrivit presei americane, Ben Affleck ar fi avut o aventură cu bona copiilor săi.

separator
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Actress Jennifer Garner (L) and actor/director Ben Affleck arrive at the Oscars at Hollywood & Highland Center on February 24, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas însă în relații amicale după despărțire și s-au concentrat pe nevoile copiilor. Procedura de divorț a fost stopată în iulie 2016, deoarece ambii părinți doreau ”să se concentreze asupra binelui copiilor”, potrivit unei surse, care a dezvăluit pentru revista People faptul că actorul a revenit în domiciliul conjugal.

”Jennifer a anulat divorțul. Își dorește cu adevărat să rezolve neînțelegerile cu Ben. Amândoi au decis să acorde căsniciei lor încă o șansă”, a spus aceeași sursă.

”Întotdeauna există o șansă pentru împăcare. Ei doi se iubesc. Își iubesc foarte mult și copiii, iar acei copii își iubesc părinții”, a adăugat sursa.

Cei doi actori au fost fotografiați de multe ori împreună în public în ultimele luni și au organizat o petrecere pentru a marca aniversarea fiului lor Samuel imediat după gala premiilor Oscar din acest an.

Ben Affleck și Jennifer Garner au o relație care a început la jumătatea anului 2004. Cei doi actori s-au căsătorit pe 29 iunie 2005 și au împreună trei copii – Violet, în vârstă de 11 ani, Seraphina, în vârstă de opt ani, și Samuel, în vârstă de cinci ani.benn.jpg_594723958

Mai mult, presa de peste ocean vehiculează că Jennifer Garner ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Zvonurile nu au fost, încă, confirmate de către cuplu.2920A0B200000578-3100031-image-m-62_1432764287231sursa

alte Articole interesante