Suferința lui Viorel! Timp de jumătate de an, medicii de la noi nu au reușit să-i identifice boala

Regizorul Viorel Mardare poate urma tratamentul anti cancer. În mai puțin de 48 de ore, s-a adunat toată suma necesară, de peste 107.000 euro, care îi va permite regizorului să poată să înceapă tratamentul în clinica din Germania. La această etapă a lucrurilor, există o speranță că Viorel se va face bine. Partea mai puțin îmbucurătoare este că Viorel se simțea rău de mai multe luni, însă medicii de la noi nu au reușit să stabilească boala de care suferea el. În Germania însă acest lucru a fost posibil, cu o exactitate de 100%.

separator

Poate că ar fi inoportun să comparăm nivelul de dezvoltare a medicinei din țara noastră cu cel german. Dar, atunci când vine vorba despre pacient, depistarea precoce a oricărei maladii este un lucru esențial, în acest caz și rezultatele tratamentului pot fi cu mult mai bune.

,,Viorel Mardare se simțea slăbit și vlăguit din iarnă. A crezut că e o răceală. A umblat pe la medicii Chișinăului. Care l-au examinat, l-au trimis să treacă testul SIDA. I-au zis că nu are SIDA. I-au zis că nu are pneumonie. I-au dat pungi de pastile. De plămâni. De inimă. De cap. De ochi”, dezvăluie jurnalistul Gheorghe Erizanu, un bun prieten al regizorului.

Apoi Sergiu Prodan l-a urcat în mașină și l-a dus să treacă examenul medical în Germania. Vineri au venit rezultatele. Verdict: cancer.

Asta-i istoria bolii. (…) Dar viața merge înainte. Pentru micile bucurii cotidiene. Pentru ele te scoli și mergi. Cei buni reușesc.

Iar tu ești bun”, a mai scris jurnalistul despre Viorel Mardare.

sursa: www.erizanu.cartier.md

alte Articole interesante