Surpriză de proporții de la Ionel Istrati! De Crăciun și Revelion, artistul va cânta pentru moldovenii din Grecia și Italia

Surpriză grandioasă pentru fani! De Crăciun și Revelion, Ionel Istrati le dă întâlnire moldovenilor stabiliți departe de casă pentru a petrece împreună cele mai așteptate și spectaculoase momente ale anului. Îndrăgitul interpret a pregătit un program artistic extraordinar pentru moldovenii stabiliți în Grecia și Italia!

separator

Sărbătorile ne adună mai aproape de prieteni, familie, rude, iar la răspântia dintre ani cu toții ne dorim să avem parte de momente unice, distrație pe măsură, muzică, chef și voie bună. Iar pentru cei plecați, spiritul sărbătorilor este unul și mai intens, împărtășind gânduri frumoase și dorul cu cei rămași în țară.

Ei bine, îndrăgitul artist vine să-ți aducă clipe de neuitat, cu dor de-acasă, atmosferă de sărbătoare și cele mai răsunătoare hituri din repertoriul propriu!

Pe 25 decembrie, Ionel Istrati îi va delecta pe moldovenii din Grecia, în cadrul unui spectacol incendiar susținut în Sala Mare Irini, din Aspropyrgos, Atena, Grecia.

Iar pe 31 decembrie, artistul le dă întâlnire moldovenilor din Padova, Italia! Sărbătorile sunt pline de emoție și feerie, așa că ia-ți prietenii și vino să petreci alături de faimosul artist!

Anul acesta, Ionel Istrati a înregistrat un nou succes în cariera muzicală. Artistul a susținut zeci de concerte în țară, SUA și Europa, iar recent a primit premiul ,,Videoclipul anului” pentru piesa ,,Кто я есть”, în cadrul celui mai grandios eveniment muzical autohton ,,Șlagărul Anului 2018”.

Mai mult, artistul pregătește lansarea unui nou videoclip pentru publicul său drag. Fii cu ochii pe cariera muzicală a interpretului, pentru a afla toate nouățile!

alte Articole interesante