Susține și tu crearea Fundației ,,Viorel Mardare” care va avea scopul de a sprijini tinerele talente din Moldova!

Trecerea prematură în neființă a tânărului și talentatului regizor Viorel Mardare a îndoliat o țara întreagă. Acum, când doar amintirea mai rămâne vie, un omagiu deosebit din partea celor care l-au iubit pe Viorel și i-au apreciat creativitatea și aspirațiile ar fi crearea unei fundații menite să sprijine tinerele talente din Moldova.

separator

Se propune crearea Fundației ,,Viorel Mardare” care va promova activitatea tinerilor talentați din Moldova. Prin intermediul unei postări pe facebook, Victor Lutenco, autorul ideii, îndeamnă moldovenii să sprijine crearea acestei fundații, în numele regretatului Viorel Mardare.

Ideea este de a continua susținerea paginii de donații deschise pentru Viorel, doar că deja cu scopul de a susține tinerii.

„Fundația Viorel Mardare”? Cine era el, cum era el, ce vroia el nu-mi permite să fiu doar trist. Ce-ar fi dacă în semn de admirație și respect pentru ce a fost și a crezut el nu ne-am opri aici? Ce ar fi dacă în loc să închidem această pagină de donație am contribui fiecare de 3-5 ori mai mult? Ce ar fi dacă am strînge 1.000.000 dolari ca să pornim o fundație care ar ajuta sutele de fete și băieți tineri, timizi, dar talentați, așa cum a fost el, să-și descopere talentul, să-l crească și să-l aducă în lume exact așa cum a crescut și a înflorit el? Eu unul aș fi gata să o fac. Și să mai adaug un 5 ore pe săptămână de lucru voluntar pentru a pune această organizație pe roate, a defini liniile de acțiune și a începe să facem lumea, adică oamenii din jur, mai frumoși, așa cum și-ar fi dorit el”, a scris Victor Lutenco pe pagina sa de facebook.

Viorel a luptat pentru viață timp de opt luni, în timp ce medicii îi dădeau doar câteva săptămâni. Era încă plin de visuri, avea o viață înainte. Ce ar fi dacă alți tineri ambițioși ar duce mai departe munca începută de el și visurile cărora nu a reușit să le dea aripi?!

Să-i ajutăm! Susține și tu crearea Fundației ,,Viorel Mardare”!

alte Articole interesante