Svetlana Sainsus, în lacrimi la Inspectoratul General de Poliție. E prima dată când a vorbit deschis despre tot ce a trăit!

Svetlana Sainsus, fondatoarea platformei Caritate.md, a fost protagonista proiectului „Oamenii de succes care inspiră”, inițiat de Poliția Națională. Eroina care ajută sute de oameni aflați într-o situație dramatică, și-a deschis în premieră sufletul aducând lacrimi în ochii publicului prezent.

separator

„Svetlana Sainsus, o femeie ce a eclipsat imaginea perfectă a dăruirii de sine, cea care le simte durerea, gândurile, suferința mamelor și copiilor ce luptă pentru viață, cea care nu acceptă verdictul “nu se mai poate face nimic”, femeia care a transformat tragedia într-o șansă de a schimba în bine viața celor care trec prin situații groaznice, cea care sublimează suferința în speranță, care poate face lumină în viața celor care trăiesc încercări greu de imaginat”, scrie Gheorghe Cavcaliuc într-o postare pe Facebook.

Șeful adjunct al Poliției Naționale a amintit că Svetlana Sainsus este femeia care a trecut prin multe nedreptăți ale omenirii, a ales să culeagă ura oamenilor, iar suferința ei, a lăsat-o doar pentru ea și a continuat să sădească în lume ceea ce poartă inima ei – bunătate, dragoste și dăruire.

alte Articole interesante