Tragedia din Crimeea: O asistentă medicală care ajuta victimele a încercat să se sinucidă, după ce a aflat că vinovatul este fiul ei

Dramele continuă după masacrul de la o școală în Crimeea, acolo unde 21 de persoane au fost ucise în urma unei explozii și a unui atac armat. Atacatorul a fost chiar un elev al instituției.

separator

Printre echipajele medicale care s-au luptat să le salveze viețile celor din urmă s-a numărat și o asistentă medicală, care a trăit șocul vieții ei. Conform Mirror, femeia a încercat să se sinucidă după ce a aflat, spre groaza ei, că autorul a fost chiar fiul ei, Vladislav Roslyakov.

Galina Roslyakova lucrează la unul dintre spitalele care au primit valuri de răniți în urma crimei. La un moment dat, a fost dusă la interogări de poliție, unde a aflat cumplita veste despre fiul ei. Vă avertizăm că urmează imagini video șocante: pe fundal se aud zgomotele produse în momentul în care atacatorul își împușca victimele, rând pe rând. Focurile de arma au durat 15 minute, potrivit presei locale.

sursa

alte Articole interesante