Uimitor! O moldoveancă este noua instrumentistă a trupei Holograf. Video!

În presa de peste Prut este supranumită Lady with the Sax. Este vorba despre moldoveanca Doina Spătaru, care anul trecut i-a cucerit pe juraţii de la „Vocea României” şi a fost aleasă de Loredana în echipa ei, iar acum a devenit noul saxofonist al trupei Holograf.

separator

Doina a cântat alături de membrii trupei în spectacolul organizat de ziua lui Dan Bittman, dar și la Concertul de la Sala Palatului.

Moldoveanca a avut norocul să urce pe aceeaşi scenă a Sălii Palatului alături de antrenoarea sa, Loredana, în spectacolul „Ador”, unde a urcat alături de ceilalţi colegi din showul de la Pro TV.

Doina are o mulţime de oferte şi apariţii în showuri și își dorește să înceapă să compună pentru ea şi pentru alţi interpreţi.

„Mă apuc de producţie proprie, îmi doresc să mă închid în casă şi să compun propriile piese”, a povestit Doina pentru click.ro.

Doina Spătaru are 31 de ani și este originară din Chişinău, fiind una dintre cele mai ambiţioase soliste din industrie, care a reușit să își facă un nume peste Prut.

Doina a început să cânte de la 3 ani, tatăl său fiind cel care a înscris-o la o şcoală de muzică. Mai târziu, a studiat pedagogie muzicală şi compoziţie de jazz- muzică uşoară. A făcut primii doi ani de Conservator la Iaşi, iar pe ultimii doi la Conservatorul din Bucureşti. Doina a participat la ”Fabrica de Staruri 3”, la Chişinău, unde a reușit să ajungă până în marea finală.

După care a urmat ”Festivalul Mamaia 2012” și concursurile de talente precum ”X Factor România” și Vocea României”. Totodată, interpreta a filmat în filmul ”The Mercenary: Absolution”, având ocazia să-l cunoască îndeaproape pe Steven Seagal dar și pe Nicolas Cage care a filmat în România scene din filmul ”The Dying of the Light”. Doina mai are patru fraţi, doi mai mari şi doi mai mici, iar toţi copiii familiei au cântat la un instrument. Doina a studiat clarinetul, saxofonul şi cobza.

alte Articole interesante