Ultima oră! S-a prăbușit un avion Boeing cu 157 de oameni la bord. Nu se știe dacă sunt supraviețuitori

Un avion Boeing-737, al companiei Ethiopian Airlines, s-a prăbușit în Etiopia, Africa.

separator

Actualizare: Un martor: ,.Explozia şi flăcările au fost atât de puternice încât nu ne-am putut apropia de avion. Totul a fost ars complet. Pompierii au ajuns la 11.00, iar avionul s-a prăbuşit în jurul orei 8.00. Sunt patru elicoptere la locul tragediei acum. N-aveau cum să supravieţuiască”, i-a spus Bekele Gutema jurnalistului Jibat Tamirat, conform BBC News.

Niciunul dintre cei 149 de pasageri nu a supravieţuit. Şi cei opt membri ai echipajului de zbor şi-au pierdut viaţa.

La bord erau pasageri de 33 de naţionalităţi. Presa de stat chineză a precizat că la bord erau 8 cetăţeni chinezi. De asemenea, corespondentul local Al Jazeera afirmă că la bord ar fi putut fi diplomaţi, dat fiind că la Nairobi urmează să aibă loc, începând de luni, o conferinţă ONU. ,,Principala responsabilitate este a guvernului etopian, deoarece incidentul a avut loc în spaţiul lor aerian”.

„Un Boeing 737-800 MAX cu numărul de înregistrare ET-AVJ a decolat la ora locală 08:38 (ora Moscovei) de la Aeroportul Internațional Bole din Addis Abeba și a pierdut contactul la 08:44”, a declarat un etiopian într-un comunicat de presă, potrivit ria.ru.

Ttragedia a avut loc în apropierea orașului Debre Zeit. Conform datelor preliminare, la bord existau 149 de pasageri și opt membri ai echipajului. Echipa de salvare a început lucrările de investigație.

alte Articole interesante