Un autocar plin cu moldoveni s-a răsturnat în drum spre Zatoka: trei morți și 13 răniți

Accident grav la Ștefan Vodă. În această noapte, în jurul orei 01:30, un autocar cu 41 de moldoveni care efectua cursa Chişinău- Zatoca s-a tamponat cu un tractor de model MTZ și cu un automobil de model Peugeot în care se deplasau trei persoane inclusiv un minor. La fața locului au intervenit salvatorii din Ștefan Vodă în comun cu pompierii din Căușeni.

separator

În urma impactului angajații IGSU au evacuat pasagerii din autocar de rută Setra, dar și au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă. Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc. Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model Peugeot și o persoană din microbuzul de rută de model Setra.

În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în autovehicolul de model Peugeot este internat la terpie intensivă după ce a suportat traumatisme grave. Toate circumtanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept.

alte Articole interesante