Un bărbat care și-a pierdut soția însărcinată în 8 luni, își strigă revolta pe rețelele de socializare

Un bărbat care și-a pierdut soția însărcinată în 8 luni într-un accident de mașină, provocat de un șofer în stare de ebrietate, a împărtășit cu utilizatorii unei rețele de socializare durerea lui.

separator

Kristil, soția lui Zach Kincaid, avea 29 de ani și a lăsat în urmă un soț și trei copii, o fiică de 11 ani și doi băieți, de 8 și 4 ani. Tânăra era însărcinată în 8 luni. Atât ea, cât și bebelușul nenăscut au decedat după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism.  Când poliția a ajuns la locul accidentului, a constat că autovehiculul femeii era parțial în flăcări, dar au reușit să stingă incendiu imediat. Kristil avea picioarele prinse sub bord, ceea ce a îngreunat misiunea pompierilor de a o scoate de sub fiarele contorsionate. Aceasta a fost transportată la spital, dar s-a stins din viață câteva ore mai târziu și odată cu ea, fetița ce urma să vină pe lume în mai puțin de 2 săptămâni.

Bărbatul s-a arătat revoltat de legile statului american California: „Un șofer aflat în stare de ebrietate, care circula cu peste 130 km/oră pe o șosea cu două benzi, a intrat pe contrasens într-o curbă cu vizibilitate redusă și mi-a distrus familia. Pedeapsa maximă pentru că mi-a ucis soția și fetița este de maxim 10 ani. Statul California nu consideră că a fost intenție, dar să conduci în acest mod nebunesc, nu arată nicio bună intenție. Fiica mea ar fi trebuit să se nască pe 9 octombrie, dar un copil de 36 de săptămâni, complet dezvoltat, nu este considerat o persoană în California. Cum să explic copiilor mei această nedreptate?”.

sursa: www.unica.ro

alte Articole interesante