Un bărbat de 43 de ani, care ar semăna cu Julio Iglesias, susține că este fiul artistului

După un proces de paternitate care s-a întins pe aproape 30 de ani, o instanță din Valencia a decis că Julio Iglesias este tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Cum arată fiul pe care celebrul cântăreț a refuzat să îl recunoască?

separator
Julio Iglesias a negat o lungă perioadă de timp că Javier Sanchez-Santos, un bărbat în vârstă de 43 de ani, este fiul său biologic. Artistul a refuzat testul ADN, cu toate că asemănarea fizică între cei doi este evidentă, scrie presa de peste ocean.

Pocesul a fost intentat împotriva artistului chiar de către Javier Sanchez-Santos, în anul 2017, asta după ce și mama acestuia, balerina portugheză Maria Edite, încercase să dovedească în instanță paternitatea băiatului ei, în 1992. Atunci, cererea ei a fost respinsă.

Se pare că bărbatul de 43 de ani este rodul unei scurte aventuri pe care balerina portugheză Maria Edite a avut-o cu Julio Iglesias în anul 1975, atunci când acesta încă era căsătorit cu Isabel Preysler. Pe baza unor probe prelevate de pe șervețele și mucuri de țigară cu care Julio Iglesias a intrat în contact, Javier Sanchez-Santos a reușit să facă testul ADN, iar acesta a arătat că există șansele de 99% ca celebrul cântăreț să fie tatăl său biologic.Instanța din Valencia a decis, în urma procesului, că Julio Iglesias este tatăl biologic al lui Javier Sanchez-Santos. Julio Iglesias are acum la dispoziție 20 de zile lucrătoare pentru a contesta hotărârea judecătorească. “Sper că va fi făcută dreptate. Într-un fel, mă simt uşurat, pentru că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, există dovada că sunt fiul lui Julio Iglesias”, a spus Javier Sanchez-Santos, potrivit mediafax.ro.

Julio Iglesias este artistul latin care a reușit să vândă cele mai multe albume din istorie, înregistrând vânzări record. Artistul este tatăl biologic a 8 copii, trei dintre ei din mariajul cu Isabel Preysler și 5 în urma căsătoriei cu Miranda Rijnsburger, scrie avantaje.ro.

Doi tineri, reținuți de polițiștii din Criuleni, după ce ar fi răpit un automobil din curtea unei gospodării. Ce riscă aceștia

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Criuleni, la scurt timp după ce ar fi răpit un automobil.

Poliția a fost sesizată la data de 13 aprilie de un locuitor al raionului Criuleni, care a comunicat că pe parcursul nopții, persoane necunoscute au pătruns în curtea gospodăriei de unde i-au răpit automobilul de model „VAZ 2106” prin forțarea și deteriorarea sistemului de pornire.

În rezultatul măsurilor de investigație întreprinse de oamenii legii, la scurt timp automobilul a fost depistat în satul Văduleni.

În același timp au fost identificați suspecții, doi tineri de 21 și 22 de ani, originari din Vadul lui Vodă și Criuleni. Tinerii anterior au mai fost cercetați penal pentru diverse infracțiuni.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, iar suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii riscă amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 3 ani.

ASP restituie avansurile achitate pentru serviciile cadastrale neprestate. Procedurile de urmat

Agenţia Servicii Publice (ASP) informează persoanele fizice și juridice, care au achitat până la data de 02.01.2024 un avans pentru prestarea serviciilor din domeniul cadastrului, dar serviciul nu a fost prestat în volum deplin, că pot depune la ASP o cerere de restituire a mijloacelor bănești achitate.

Procedura de restituire pentru persoanele fizice:

  • Persoanele fizice, care nu dețin o semnătură electronică, trebuie să completeze o cerere de restituire. Formularul poate fi descărcat de pe site-ul ASP, aici, ori poate fi completat direct la sediul centrului multifuncțional, unde anterior a fost solicitat serviciul. Cererea completată se depune la centrul multifuncțional respectiv ori la sediul central al ASP (mun.Chișinău, str. A.Pușkin, 42).
  • Persoanele fizice care dețin o semnătură electronică trebuie să completeze cererea de restituire. Cererea completată și semnată cu semnătură digitală trebuie expediată la următoarea adresă electronică – asp@asp.gov.md. Formularul poate fi descărcat pe site-ul ASP, aici.

Procedura de restituire pentru persoanele juridice:

  • Persoanele juridice care nu dețin o semnătură electronică scriu o cerere în formă liberă în adresa conducerii ASP, cu indicarea motivului restituirii şi anexarea obligatorie a actului de verificare a decontărilor reciproce, semnat la data adresării. Cererea semnată se depune la centrul multifuncțional, unde anterior a fost solicitat serviciul, ori la sediul central al ASP (mun.Chișinău, str. A.Pușkin, 42).
  • Persoanele juridice care dețin o semnătură electronică, trebuie să scrie o cerere în formă liberă în adresa conducerii ASP, cu indicarea motivului restituirii şi anexarea obligatorie a actului de verificare a decontărilor reciproce semnat la data adresării. Cererea, semnată electronic,  se expediază la următoarea adresă electronică – asp@asp.gov.md.

Mândrie pentru Poliția Națională! Un angajat al MAI a cucerit medalia de bronz la un Campionat European

”O nouă victorie pentru colegul nostru, Dovzii Vasilii, care a obținut medalia de bronz la Campionatul European la karate shotokan, categoria seniori 80 kg.”, anunță Poliția.

Acesta a concurat cu cei mai buni sportivi la karate, din peste 22 de țări.

Campionatul a avut loc în orașul Debrecen din Ungaria🇭🇺.

Acesta activează în calitate de ofițer superior de investigații în cadrul Direcției Combaterea Criminalității Organizate a INI și are în palmaresul său mai multe medalii.

”Vasilii, Poliția Națională se mândrește cu performanțele tale. Mult succes!”, se arată într-un mesaj.

O moldoveancă nu a fost lăsată să intre în Italia, deoarece nu avea bani la ea
Articolul anterior
Daniela Ciocanu a revenit la TV. Vezi ce prezintă acum!
Articolul următor