Un copil a fost abandonat la naștere, într-o cutie de carton. Ce s-a întâmplat după 70 de ani?

În data de 20 octombrie 1943, un bebeșuș de doar zece zile a fost abandonat pe Oxford Street din Londra. Părinții săi biologici l-au lăsat într-o cutie de carton și s-au făcut nevăzuți.

separator

Copilul a ajuns într-un orfelinat, iat câteva luni mai târziu a fost adoptat de familia Fred și Elsie King, care l-au botezat cu numele de Robin. A crescut cu ei până la vârsta de 13 ani, când a aflat că soții King nu sunt părinții lui naturali. A găsit întâmplător actele de adopție și în acel moment a decis să fugă de acasă.

A trăit pe străzi, după care a luat un tren care l-a dus în Londra. Aici, Robin a aflat că părinții lui biologici nu mai sunt în viață.  Ulterior, s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani, s-a angajat ca arhitect și are două fiice, Michaela și Lorraine.

Acum în vârstă de 74 de ani, bărbatul a reușit cu ajutorul fiicelor sale să își regăsească fratele biologic mai mare, care locuiește în Canada. Fratele său i-a vorbit despre părinții lor naturali, doi canadieni care s-au cunoscut în Marea Britanie. În plus, Robin a aflat că are alte două surori, Karen și Peggy.

Cât despre bărbatul care l-a găsit pe străzi, acesta este Trevor Hill, în vârstă de 91 de ani, care a lucrat ca inginer în momentul în care a observat in copil abandonat într-o cutie, la intrarea într-un magazin.

Hill l-a dus pe Robin la un orfelinat, de unde a fost adoptat de familia King.

„Sunt anumite lucruri pe care nu le voi cunoaște niciodată despre trecutul meu”, spune cu regret Robin King.

sursa

alte Articole interesante