Un copil din Ungheni a murit strangulat în timp ce se juca cu o funie

Durere fără margini pentru o familie din satul Semeni. O joacă absurdă i-a adus moartea unui băiat de numai 13 ani. Copilul ar fi fost găsit de familie în curtea casei strangulat de un par metalic și o funie, de care ziua ar fi fost agățați câțiva iepuri, care au fost sacrificați.

separator

În urma cercetărilor s-a descoperit că, copilul nu ar fi avut motive să se sinucidă. Cei apropiați spun că tragedia s-a întâmplat după ce băiatul ar fi dorit să facă o demonstrație, iar jocul absurd s-ar fi sfârșit cu o tragedie. Conform spuselor celor apropiați, odată ce s-ar fi prins de ață, copilul ar fi alunecat, pământul fiind ud și în pantă.

Aceste spuse au fost confirmate în urma expertizei medico-legale din care reiese că băiatul ar fi suferit un șoc, în momentul când s-ar fi alunecat, iar în urma acestuia și-ar fi pierdut cunoștința și nu s-ar mai fi putut elibera de funie.

Moartea băiatului a cauzat un șoc pentru toți. Localnicii spun că băiețelul era ,,un copil ascultător, deștept și credincios. Un adevărat ajutor în familie, se ocupa mereu de treburile casei și era un spijin pentru mama sa. Sunt o familie cumsecade, iar copilul nu ar fi avut vreun motiv să facă acest gest intenționat.

Întrucât cercetările demonstrează că tragedia a fost un accident, familia a cerut aprobarea Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, pentru a-și înmormânta copilul creștinește.

sursa: www.unghiul.info

alte Articole interesante