Un copil s-a electrocutat grav la un bancomat

Un copil de doi ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat la un bancomat. Băieţelul a suferit arsuri la o mână.

separator

Oficiali din BCR au transmis pentru reporterii adevărul.ro poziţia oficială a băncii în privinţa incidentului:

„Am intervenit imediat pentru a întrerupe alimentarea electrică şi a preveni orice incident. Tratăm situaţia cu seriozitate şi păstrăm legătura cu familia. Ceea ce este cel mai important este că băieţelul se află în afara oricărui pericol. O echipă de specialişti analizează cauzele posibile pe care le vom prezenta şi autorităţilor”.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă seară, la o sucursală a unei bănci BCR din orașul Oradea, România. Copilul a însoţit-o pe mama sa, care a mers să scoată bani de la bancomat. La un moment dat, copilul a pus mâna pe aparat, moment în care a fost electrocutat.

Copilul a fost dus de părinţi la Spitalul Municipal, aflat în apropierea bancomatului, iar medicii au constatat că are arsuri la o mână şi i-au acordat imediat îngrijirile necesare. Mai multe echipe de intervenţie ale băncii s-au deplasat la faţa locului pentru a verifica dacă aparatul are o defecţiune.

alte Articole interesante