Un cuplu din Capitală a fost jefuit de bani și bunuri îndată după botezul micuțului

Potrivit părinților, care s-au plâns pe o rețea de socializare, incidentul a avut loc duminică, pe 15 iulie, lângă Capela în memoria voluntarilor bulgari din sectorul Râșcani.

separator

Hoțul ar fi sustras geanta cu bunuri, îndată după botez, în preajma lăcașului, în timp ce mama care vorbea la telefon, s-a îndepărtat ușor de locul faptei. Femeia spune că avea în geantă un card bancar, un lănțișor de aur, iconița de la botez, 18.000 lei, 100 euro, acte de identitate (pe numele Știrbu Viorica, Știrbu Alex), certificatul de naștere al micuțului, haine pentru copilul în vârstă de un an, scrie stiri.md.

Femeia a scris și o plângere la poliție, dar totodată cere ajutorul oamenilor.

,,Am o rugăminte către cei care locuiesc în sectorul Râșcani, zona Dimo, intersecție cu Râșcanu, dacă găsiți o geantă de umăr de culoare neagră cu acte, rog să sunați la 112 sau la nr. 069755366. ai este o modalitate de a depista făptașul, lanțul de aur, rog cei care lucrează la lombard, dacă se apropie cineva să vândă un așa lănțișor, atașez poza, anunțați poliția. Tot ce era în geantă e din muncă cinstită, a fost foarte greu să adunăm banii și eu nu aș fi crezut că unii oameni nu au nimic sfânt”.

alte Articole interesante