Un gest emoționant. S-a ras în cap în semn de solidaritate pentru prietenul său Viorel Mardare!

Viorel Mardare luptă cu cancerul, fiind internat la o clinică din Viena. Prietenii regizorului încearcă să-l ajute pentru a scăpa din mrejele bolii.

separator

Viorel a avut ieri prima apariție la TV, după de 2 luni de când a început tratamentul de chimioterapie. El a slăbit, este palid și suferă de anemie, i-a căzut și părul în urma sesiunilor chinuitoare de tratament.

Publicul și prietenii regizorului au rămas îndurerați când l-au văzut pe Viorel, care mai are nevoie de 40.000 de euro pentru a putea finaliza tratamentul. În semn de solidaritate pentru Viorel, Dina Zaiaț, o bună prietenă a regizorului, a decis să se radă în cap. A renunțat la podoaba capilară dintr-un motiv extrem de emoționant, care a fost apreciat de public.

„Sunt și eu bolnavă. Sufletește. Pentru că prietenul meu de o viața, Viorel, are cancer. Și dacă viața lui atârnă de un fir de păr, eu sunt gata să i le dau pe toate pe care le am…

Eu cred în terapia iubirii – ea poate fi uneori mai necesară ca chimicatele costisitoare băgate cu nemiluita în sângele lui Viorel. Trimite-i un val de inimi ❤️ prin gofundme. https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on”

Donează pentru Viorel și ajută-l să iasă învingător!

alte Articole interesante