Un moldovean care seamănă izbitor cu Iurii Șatunov, va juca într-un film despre legendarul artist

Producătorul trupei „Laskovîi mai”, Andrei Razin, a anunțat că a primit un solist nou în formație. Competiția care a inclus circa 1800 de candidați, a fost câștigată de către un tânăr din Moldova.

separator

,,Interpretul rolului principalul al lui Iurii Şatunov, în filmul artistic „Laskovîi Mai” – continuare”, va fi Ion Ioniță, tânărul originar din R. Moldova. Până la începerea filmărilor, Ion va activa în calitate de solist al formației”, a mai comunicat Andrei Razin pe contul său de Instagram, potrivit noi.md. În film, tânărul va interpreta live toate piesele lui Iurii Şatunov. Moldoveanul impresionează prin asemănarea sa la chip, dar și la voce cu legendarul artist.

,,Personal, sunt foarte mulțumit de această descoperire. Ion și Iura au multe lucruri în comun în viața lor. El, ca și Iura, a crescut fără tată. Şi mama lui a murit în urma unei boli îndelungate, Ion și-a croit drumul în viață de unul singur. Ion va purta în film costumele de scenă ale lui lui Iura Şatunov (au aceeași măsură)”, a declarat Andrei Razin.

Ion Ioniță a interpretat deja, live, piesa „Belîie rozî“ în emisiunea lui Andrei Malahov, de la postul ,,Rusia 1”. Ediția urmează să apară la TV în următoarele săptămâni.

alte Articole interesante